Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şoigu susţine că Rusia a redus ofensiva din Ucraina „în mod deliberat”, pentru a permite evacuarea civililor

Publicat:

Rusia isi reduce ofensiva in Ucraina, pentru a permite evacuarea civililor, a afirmat marti ministrul rus al Apararii, , relateaza agentia de presa rusa RIA, preluata Reuters, conform Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin a comandat exerciții nucleare in apropiere de Ucraina

11:40, 06.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a dispus organizarea „in viitorul apropiat” a unor exercitii nucleare la care vor participa in special trupe pozitionate in apropiere de Ucraina, drept raspuns la „amenintarile” occidentale fata de Moscova, relateaza AFP si Reuters, conform Agerpres. „In cursul exercitiului…

Rusia susține ca a doborat șase rachete americane de tip ATACMS. Ar fi fost interceptate deasupra Crimeei ocupate

16:50, 30.04.2024 - Rusia a anuntat, marti, ca sistemele sale de aparare aeriana au doborat sase rachete ATACMS (Army Tactical Missile Systems) produse in SUA si lansate de Ucraina in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

Șoigu da asigurari: 'Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO' / Ministrul rus lanseaza un avertisment cu degetul spre Ucraina

08:05, 27.04.2024 - Trupele NATO au creat amenintari suplimentare pentru Rusia prin apropierea lor de frontierele ruse, dar Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, a declarat vineri intr-un discurs ministrul apararii rus, Serghei Soigu, citat de agentia rusa TASS, preluata de Reuters.

Rusia susține ca a doborat 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

16:35, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters, potrivit agerpres.ro. Oficialii…

Rusia susține ca a doborat 50 de drone in cursul unui atac masiv ucrainean VIDEO

16:25, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters.

Reacția Moscovei la extinderea NATO: Mișcari importante de trupe in Rusia

15:00, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu, noteaza Agerpres. Ca raspuns la invazia Rusiei in Ucraina,…

Soigu spune ca Rusia a ocupat peste 300 de kilometri patrați din Ucraina anul acesta: Fortele ruse continua sa avanseze

14:25, 27.02.2024 - Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, a declarat marți, ca armata rusa continua sa inainteze in Ucraina, dupa ce a cucerit Avdiivka, si a ocupat peste 300 de kilometri patrati din teritoriul ucrainean de la inceputul anului, informeaza EFE, potrivit Agerpres. 

Rusia acuza Ucraina ca a otravit guvernatorii instalați de Moscova in doua provincii ucrainene anexate

18:25, 19.02.2024 - Ministerul rus al Apararii a declarat luni ca Ucraina i-a otravit pe guvernatorii instalați de Moscova in regiunile ucrainene Herson si Lugansk, deși ambii erau inca in viața, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?