Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Societatea Drumuri și Poduri va fi REORGANIZATĂ ca să nu intre în faliment. Decizii după protestul angajaților

Publicat:

DPJ Cluj SA , aflata în subordinea Consiliului Județean se aflau tot mai aproape de faliment de câțiva ani, din aceasta pricina, în luna iulie a anului trecut, și-au cerut insolvența.

CITEȘTE ȘI:


și Poduri, aproape de faliment. Au cerut insolvența

Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a declarat ca se va realiza o reorganizare a societații pentru ca aceasta sa nu intre în faliment.

&"Este efectul unei mari greșeli facute în perioada 2012-2016, atunci când CJ a decis ca aceasta regie pe atunci sa fie…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se mai aude de viitorul Centru de Transplant Multiorgan. Tișe anunța discuții cu UMF Cluj: „Putem sa-l facem impreuna”

14:30, 24.04.2024 - Centrul de Transplant Multiorgan nu a reușit sa prinda finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), iar președintele CJ Cluj, Alin Tișe, cauta noi soluții pentru ca edificiul medical ultramodern sa devina realitate.

Drumul Bistriței a fost finalizat. Alin Tișe: „Incheierea cu succes a lucrarilor de modernizare și reabilitare a acestor drumuri județene este o mare reușita”

16:01, 11.04.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și patru primari de comune din județul Cluj au recepționat, joi, in comuna Palatca, lucrarile de modernizare și reabilitare a drumurilor județene DJ 161, DJ 161G și DJ 172A, parte a Drumului Bistriței.

Detalii din culise: Dan Petrescu a inceput deja treaba la CFR » Primele decizii ale „Bursucului”

14:30, 08.04.2024 - E o chestiune de timp pana cand Dan Petrescu va reveni oficial la CFR Cluj # Sursele Gazetei susțin ca SuperDan și-a intrat mai devreme in rol, el i-ar fi delegat pe Francisc Dican și Ovidiu Hoban sa se ocupe de echipa la partida cu Rapid (4-1) CFR Cluj a ramas fara antrenor dupa umilința din Cupa Romaniei,…

Ce șanse are președintele Klaus Iohannis sa obțina șefia NATO? Calculele și strategia din spatele unei decizii „indraznețe"

15:46, 14.03.2024 - Comentatorii și analiștii politici consultați de ZIUA de CLUJ atrag atenția ca gestul lui Iohannis este unul indrazneț și matur, insa reprezinta și un mesaj pentru statele din vestul Europei și SUA.

ONRC: 509 firme si PFA au intrat in insolventa in ianuarie 2024

14:55, 04.03.2024 - Numarul societatilor comerciale si al persoanelor fizice autorizate (PFA) intrate in insolventa in ianuarie 2024 a fost de 509, in crestere cu 16,74% fata de perioada similara din 2023, cand au fost inregistrate 436 de insolvente, conform datelor publicate pe site-ul Oficiului National al Registrului…

Un tanar din Cluj a venit cu o idee ingenioasa pentru a salva ferma de vaci a familiei sale de la faliment

19:16, 18.02.2024 - Adrian Hosu este un tanar inginer zootehnist din Livada, comuna Petreștii de Jos, județul Cluj. El spune ca prin achiziționarea unui robot de muls, a salvat ferma de vaci a familiei sale de la faliment.

Reprezentanti sindicali ai angajatilor din sanatate au programate noi discutii cu autoritatile

18:40, 03.02.2024 - Reprezentanti sindicali ai angajatilor din sanatate au programate saptamana viitoare noi discutii cu autoritatile, in contextul protestelor din ultima perioada. Intalnirea de ieri a conducerii Federatiei Nationale Sindicale „Ambulanta” cu ministrul sanatatii nu a dus la solutii concrete privind revendicarile…

 Numarul companiilor care au intrat in insolventa in 2023 a ramas la acelasi nivel cu 2022

23:35, 01.02.2024 - Numarul companiilor care au apelat la procedurile de insolventa in 2023 a ramas la acelasi nivel din anul anterior, adica la 6.650 de firme, cele mai multe cazuri fiind in Bucuresti, Bihor si Cluj, potrivit unei analize realizata de CITR, citate de Ziarul


Ce parere ai despre aceasta stire?