Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞOCANT // Un bărbat a fost arestat, fiind acuzat că și-a violat cei trei copii

Publicat:

Magistratii de la au dispus arestarea preventiva a unui barbat în vârsta de 38 de ani, din comuna Tataranu, acuzat ca si-ar fi violat în repetate rânduri cei trei copii minori, în vârsta de 8, 9 si 11 ani.

Cazul a intrat în atentia autoritatilor dupa ce unul dintre copii i-a povestit mamei despre abuzurile sexuale, iar femeia a depus plângere la Politie.

de si a demarat propria ancheta în acest caz. Atât mama, cât si cei trei…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata

12:50, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat o minora in varsta de... The post Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Caz socant in Bucuresti! Un instructor de inot, suspectat ca ar fi violat o fetita de 7 ani

18:05, 14.02.2024 - La data de 13 februarie, in jurul orei 20,30, Sectia 6 Politie a fost sesizata de o femeie cu privire la faptul ca fiica sa, in varsta de sapte ani, ar fi fost victima unei infractiuni de viol, banuit de comiterea faptei fiind instructorul de inot. Evenimentul ar fi avut loc in incinta unui bazin de…


Ce parere ai despre aceasta stire?