Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şocant! O fetiţă româncă a fost violată şi aruncată în piscină, unde s-a înecat

Publicat:

O fetita românca, în vârsta de zece ani, a fost gasita înecata într-o piscina din Italia. Potrivit primelor informatii, copila ar fi fost violata si aruncata în apa de agresor, unde s-a înecat.

O fetita de origine româna a fost gasita fara suflare într-o piscina din sudul Italia. Rezultatele autopsiei arata ca aceasta a fost violata si apoi aruncata în apa, unde s-a înecat, din cauza ca nu stia sa înoate.

Criminalul ar fi un român în vârsta de 21 de ani, care a fost pus sub învinuire…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz ingrozitor in Italia. O romanca a fost gasita moarta in casa. Care ar fi cauza decesului

10:10, 03.05.2024 - O romanca și-a gasit sfarșitul cu cateva zile inainte de Paște, in Italia. Aceasta a fost gasita moarta intr-o locuința in care mai stateau și alte persoane, venite in vizita. Polițiștii au efectuat cercetari la fața locului, pentru a afla care ar fi cauza decesului.

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Caz șocant in Vrancea: Fetița de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

12:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Caz șocant: a facut avort acasa, apoi a ascuns fatul in frigider

17:35, 01.04.2024 - O romanca din Italia a facut avort acasa, apoi a ascuns fatul intr-un congelator. Polițiștii au gasit bebelușul de 4 luni inghețat complet. Cazul a șocat Italia, iar romanca a ajuns pe mana poliției. Totul a ieșit la iveala dupa ce femeia s-a prezentat la spital cu sangerari abundente și le-a spus doctorilor…

Andreea Rabciuc, romanca disparuta in Italia și gasita dupa doi ani, a fost inmormantata. O mulțime de prieteni au condus-o pe ultimul drum

10:56, 21.03.2024 - Andreea Rabciuc a fost inmromantata in urma cu o zi, in Italia, la doua luni dupa ce a fost gasita fara suflare intr-o cabana din Ancona. Tanara a fost data disparuta din de doi ani, iar ramașițele ei au fost gasite in apropierea unei ferme. In 20 martie, o mulțime de oameni au condus-o pe ultimul drum.

O romanca a fost aruncata din mașina și lovita in mod brutal, in Italia. Tanara de 24 de ani a ajuns la spital

16:45, 28.02.2024 - O tanara de 24 de ani a trecut prin momente cumplite dupa ce a fost aruncata dintr-o mașina, apoi batuta cu bestialitate. Totul s-a intamplat pe o strada principala din Marina di Carrara, Italia, iar martorii au chemat autoriațile pentru a o salva.

Rezultatele ADN au confirmat faptul ca oasele gasite in cabana parasita din Italia aparțin Andreei Rabciuc. Alte detalii terifiante au fost descoperite

17:30, 13.02.2024 - Este oficial! Rezultatele ADN au confirmat faptul ca ramașițele umane, gasite intr-o cabana parasita din Italia, aparțin Andreei Rabciuc. Romanca a fost data disparuta in urma cu doi ani, iar pana astazi, cazul ei a fost un mister uriaș. Iata ce alte detalii infioratoare au fost descoperite in același…


Ce parere ai despre aceasta stire?