Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞOCANT. Copii şi cu nevasta, şi cu fiica vitregă. Un argentinian a trăit cu ambele femei timp de 20 de ani

Publicat:

Victima, o femeie analfabeta de 35 de ani, a inceput sa fie violata de tatal ei vitreg cand avea 11 ani, a precizat magistratul, informeaza Agepres. "Este un caz deosebit, am avut multe cazuri de abuzuri, dar este prima oara ca o fiica vitrega a fost violata atatia ani si a avut 10 copii cu sotul mamei", a spus judecatoarea la postul .

Autorul faptelor, al carui nume nu a fost facut public, risca o pedeapsa de la opt la 15 ani de inchisoare, a adaugat ea.

Barbatul locuia cu sotia si cu fiica vitrega, avand copii au amandoua, uneori in acelasi timp. Copiii

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Catinca Roman a dat carțile pe fața despre relația cu Petre Roman: „Se punea pe egal cu noi, copiii, de concurența in atenția mamei”

12:06, 15.05.2024 - Catinca Roman a dezvaluit ca relația ei cu Petre Roman a fost uneori tensionata și dificila. Ea a spus ca Petre Roman era adesea extrem de rece și insensibil fața de sentimentele și dorințele ei, ceea ce a creat o distanța intre ei.„Relația mea cu tatal meu vitreg a fost rece, inexistenta, pentru ca…

Incident șocant in Saptamana Mare, intr-un parc din Braila. Un adolescent in varsta de 17 ani a fost atacat cu maceta. Victima a ajuns, de urgența, la spital

11:40, 03.05.2024 - Incident șocant in Saptamana Mare, intr-un parc din Braila. Un adolescent in varsta de 17 ani a fost atacat cu maceta. Victima a ajuns, de urgența, la spital, și a fost supusa unei intervenții chirurgicale.

Oana Roman a rabufnit, dupa ce a auzit ce a spus Catinca despre inmormantarea mamei lor: „Atunci cand tu nu te implici cu nimic, nu platești nimic…”

15:55, 12.04.2024 - Oana Roman nu a ramas fara replica dupa ce sora ei, Catinca, și-a exprimat public nemulțumirea in ceea ce privește inmormantarea mamei lor, Mioara. Fiica lui Petre Roman susține ca sora sa nu a platit nimic.Tensiunile dintre surorile Roman au atins un nou nivel dupa ce Catinca a criticat modul in care…

Caz șocant in Vrancea: Fetița de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

12:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Șocant! Copila de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

11:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

26 de ani de inchisoare pentru barbatul care si-a omorat fiica vitrega si a ascuns-o in lada canapelei

17:50, 03.04.2024 - Marcel Șerbuc, barbatul care si-a omorat fiica vitrega si a ascuns-o in lada canapelei, a fost condamnat de Tribunalul București la 26 de ani de inchisoare pentru omor calificat și pentru talharie. El a primit 25 de ani pentru omor calificat și 3 ani pentru talharie. Cele doua s-au contopit și a rezultat…


Ce parere ai despre aceasta stire?