Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Slabire exagerata. Nicole Richie a vrut sa impresioneze intr-un corset sexy, dar i-a ingrozit pe cei din jur cu bustul ei

Publicat:

Fiica adoptiva a cantaretului , Nicole, s-a confruntat in urma cu numai cativa ani cu cea mai mare problema a femeilor de la Hollywood: anorexia. Cand parea ca s-a vindecat si a revenit la normal, au aparut in presa noi poze incriminatorii.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

Heath Ledger ar fi implinit 45 de ani. Cum arata in prezent Matilda Rose, unica fiica a regretatului actor

20:20, 04.04.2024 - Heath Ledger a fost un actor de origine australiana și a jucat in numeroase pelicule dela Hollywood. In 2008 a murit in urma unei supradoze de medicamente, iar in urma sa a ramas o fiica, Matilda Rose. Tanara ii calca pe urme tatalui sau, fiind implicata in domeniul cinematografic.

PAS a dat-o afara din partid pe Victoria Cazac, dupa ce fiica deputatei a fost reținuta in dosarul mitei de la Aeroport

12:15, 03.04.2024 - Biroul Permanent Național al PAS a exclus-o din partid pe Victoria Cazac, dupa ce fiica deputatei a fost reținuta in dosarul mitei de la Aeroport. Totodata, PAS ii cere deputatei sa-și depuna mandatul.

Motivul uluitor pentru care un cuplu a decis sa-și dea fiica de trei luni spre adopție: „Nu era negociabil”

10:56, 31.03.2024 - Sa crești un copil nu este ușor, dar nu este o activitate la care poți renunța atunci cand lucrurile devin dificile. Totuși, la trei luni dupa ce s-a nascut fetița lor, Elizabeth, un cuplu a luat aceasta decizie grea, relateaza Express.

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Xtra Night Show. Cantareața de la noi, batuta de parinții soțului: „Eram un fel de Cenușareasa”. Coșmarul prin care a trecut impreuna cu fiica ei

09:30, 19.03.2024 - O cantareața a trecut prin momente de coșmar in perioada adolescenței. A avut o relație cu un barbat dependent de jocuri de noroc, iar parinții lui o agresau. A fost nevoita sa fuga cu fiica ei iarna, de teama socrilor.

Mirela Retegan și fiica ei, Maya, in lacrimi la TV. Ce au dezvaluit despre Gașca Zurli: „Am obosit”. Dani Oțil, emoționat profund

20:40, 08.03.2024 - Mirela Retegan și fiica ei au fost prezente in platoul Neatza cu Razvan și Dani, intr-o ediție speciala de 8 martie. Cele doua au vorbit despre relația lor speciala, dar și despre viitorul proiectului Gașca Zurli.


Ce parere ai despre aceasta stire?