Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SITUAȚIE ALARMANTĂ România în criză educațională: abandon școlar record și pericole cibernetice

Publicat:
SITUAȚIE ALARMANTĂ România în criză educațională: abandon școlar record și pericole cibernetice

Peste 100 de studenți au provocat experții la dezbaterea privind viitorul educației in Romania. Cele mai recente date arata ca, in Romania, la fiecare 1.000 de persoane cu varste cuprinse intre 20 și 29 de ani, ... The post SITUAȚIE ALARMANTA Romania in criza educaționala: abandon școlar record și pericole cibernetice first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ghidul unui pediatru despre rujeola, de ajutor parinților. Situație alarmanta in Romania

10:05, 12.04.2024 - Conform unor raportari, in ultimele luni, cazurile de rujeola au crescut vertiginos in Romania. Pentru a veni in sprijinul parinților, medicul pediatru Simona Dumitra prezinta un mic ghid care trebuie urmat.

REALITATEA DURA Romania confruntata cu o criza a saraciei in randul copiilor și tinerilor

10:50, 05.04.2024 - tatisticile evidențiaza discrepanțe semnificative intre copiii de etnie roma și cei de etnie majoritara in ceea ce privește saracia monetara, participarea școlara și abandonul școlar. The post REALITATEA DURA Romania confruntata cu o criza a saraciei in randul copiilor și tinerilor first appeared on…

Atletul din Cugir, Vasile Harjoc, a obținut un nou record pentru Romania, la Campionatul European din Polonia

18:06, 26.03.2024 - Atletul din Cugir, Vasile Harjoc, a obținut un nou record pentru Romania, la Campionatul European din Polonia Atletul din Cugir, Vasile Harjoc, a participat recent in Polonia, la ”European Masters Athletics Championships Indoor 2024 ”. Acesta a stabilit și un nou record pentru Romania. Campionatul a…

CRIZA FINANCIARA Situație finanaciara delicata la CFR Cluj

12:05, 24.03.2024 - CFR Cluj se afla intr-o perioada foarte delicata din punct de vedere financiar. Echipa se claseaza pe locul patru in play-off, cu 27 de puncte, la doar un punct de poziția secunda, ocupata de Universitatea Craiova. The post CRIZA FINANCIARA Situație finanaciara delicata la CFR Cluj first appeared on…

PROGNOZA METEO Temperaturi ridicate in urmatoarele patru saptamani in Romania

09:55, 15.03.2024 - In urmatoarele patru saptamani, vremea in Romania va cunoaște o incalzire semnificativa, cu temperaturi estimate mai ridicate decat media obișnuita pentru aceasta perioada The post PROGNOZA METEO Temperaturi ridicate in urmatoarele patru saptamani in Romania first appeared on Informatia Zilei .

INVAȚAMANT IN ROMANIA Profesoara Nina Vasile: Simulariadele naționale și anul școlar romanesc cu șapte vacanțe

16:05, 04.03.2024 - Un aspect ce nu este luat in considerare nicaieri pana in momentul de fața: intre cauzele degradarii rezultatelor elevilor la examenele naționale și respectiv simularile lor, indiferent de nivel ... The post INVAȚAMANT IN ROMANIA Profesoara Nina Vasile: Simulariadele naționale și anul școlar romanesc…

Romania in criza educaționala: abandon școlar record și pericole cibernetice. Soluțiile studenților și experților

15:25, 29.02.2024 - Peste 100 de studenți au provocat experții la dezbaterea privind viitorul educației in Romania. Cele mai recente date arata ca, in Romania, la fiecare 1.000 de persoane cu varste cuprinse intre 20 și 29 de ani, exista 46,2 absolvenți de invațamant superior, comparativ cu 61,9 in medie la nivelul UE.

Peste 100.000 de cazuri de violenta domestica in Romania, anul trecut. Situație alarmanta in Cluj, unde violența in familie numara sute de cazuri noi de la un an la altul.

13:15, 11.02.2024 - In 2023, polițiștii au intevenit la peste 100.000 de cazuri de violenta domestica sesizate. In Cluj, de la peste 1.200 de cazuri inregistrate cu doi ani in urma, violența in familie numara anul trecut deja 2.000 de cazuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?