Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sirian suspectat de crime de război, judecat în Olanda

Publicat:

Avocatii unui sirian acuzat de crime de razboi in Olanda pentru ca ar fi participat la o executie in timpul razboiului civil din Siria au negat luni apartenenta clientului sau la gruparea radicala Frontul al-Nusra, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Ahmad al Khedr, cunoscut si ca , este acuzat de crima si apartenenta la o grupare terorista conform legislatiei olandeze privind jurisdictia internationala. El risca o sentinta maxima de inchisoare pe viata, daca va fi gasit vinovat.

Este pentru prima data cand un cetatean sirian a fost inculpat pentru crime de razboi in…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Infrastructura ucraineana critica, lovita de rachete / Rusia ataca masiv pe frontul de sud și Donbas

02:05, 28.04.2024 - Rusia a atacat sambata instalații energetice ucrainene in trei regiuni, deteriorand echipamente și ranind cel puțin un muncitor, a declarat ministrul ucrainean al Energiei, German Galușcenko, citat de Reuters.

Ministerul rus de Externe le prezice americanilor 'o umilinta ca in Vietnam și Afganistan' pe frontul din Ucraina

15:06, 21.04.2024 - Rusia a declarat, duminica, ca aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a Congresului american a unui sprijin suplimentar pentru Ucraina de 60,84 miliarde de dolari a aratat ca Washingtonul se scufunda mai adanc intr-un razboi hibrid cu Rusia, razboi care se va sfarsi printr-o umilinta similara cu…

Un deputat german este acuzat ca a primit bani din partea Rusia

00:50, 05.04.2024 - Conducerea partidului german de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) i-a cerut unuia dintre deputații sai sa „clarifice” un raport potrivit caruia acesta ar fi primit bani de la un portal de știri pro-rus, scrie Reuters.

Ucraina a identificat 511 suspecți de crime de razboi și discuta formarea unui tribunal internațional

09:30, 01.03.2024 - Ucraina a identificat 511 persoane suspectate de crime de razboi de la invazia Rusiei din februarie 2022 și a pronunțat deja 81 de condamnari, a declarat joi procurorul general la Kiev, informeaza Reuters.

LIVE TEXT - Razboi in Israel: Inaltul comisar ONU pentru drepturile omului a acuzat ambele parti de crime de razboi

03:05, 01.03.2024 - Inaltul comisar ONU pentru drepturile omului Volker Turk a afirmat joi ca toate partile implicate in conflictul dintre Israel si Hamas au comis crime de razboi care trebuie anchetate, iar cei vinovati trebuie trasi la raspundere, informeaza Reuters. STIRIPESURSE.RO va prezinta mai jos, in format „live…

Cetatean rus acuzat ca este membru al gruparii Stat Islamic, arestat in Polonia

12:55, 29.02.2024 - Agentia pentru securitate interna (ABW) a Poloniei a arestat un cetatean rus acuzat ca este membru al gruparii Stat Islamic (SI), a anuntat joi intr-un comunicat serviciul national de procuratura, transmite Reuters, potrivit Agerpres. "Procurorul (...) l-a acuzat pe cel arestat ca face parte din…

Papa Francisc a acceptat demisia unui cleric polonez acuzat de ignorarea abuzurilor

16:00, 25.02.2024 - Reprezentantii papei Francisc in Polonia au anuntat sambata ca suveranul pontif a acceptat demisia unui arhiepiscop polonez acuzat, intr-un documentar, ca nu a actionat cu privire la abuzurile impotriva copiilor, informeaza Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?