Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siria: Frontul al-Nusra a executat în apropiere de Homs 12 alawiţi, secta din care se trage preşedintele Assad

Publicat:

Islamistii au preluat marti controlul asupra satului Maksar al Hosan, aflat la est de Homs. Potrivit unui comunicat, printre cei 12 alawiti ucisi se numarau patru femei, patru adolescenti, doi batrani si doi barbati. Nu se cunoaste motivul pentru care acestia au fost ucisi.

Satul a fost controlat de rebeli doar pentru cateva ore, pentru ca ulterior a fost recuperat de trupele regimului Assad.

Luptele dintre combatantii al-Nusra si trupele loiale regimului Assad s-au soldat cu un numar nedeterminat de victime pentru ambele tabere.

Waleed al-Fares, un activist din Homs,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou raid israelian in Rafah: Cel puțin 12 palestinieni au fost uciși

08:35, 31.05.2024 - Fortele israeliene au ucis cel putin 12 palestinieni intr-un raid aerian asupra orasului Rafah, vineri in zori. Luptele au continuat in alte cateva zone din enclava, au declarat medicii din Gaza, potrivit Reuters.

Asma al-Assad, prima doamna a Siriei, sufera de leucemie. Acum 5 ani a invins cancerul

14:55, 21.05.2024 - Prima doamna a Siriei, Asma al-Assad, a fost diagnosticata cu leucemie, a anuntat marti presedintia siriana, la aproape cinci ani dupa ce a anuntat ca s-a vindecat complet de cancer la san.

Soția lui Bashar al-Assad sufera de leucemie - In urma cu cinci ani caștigase lupta cu cancerul

12:21, 21.05.2024 - Prima doamna a Siriei, Asma al-Assad, a fost diagnosticata cu leucemie, a anuntat marti presedintia siriana, la aproape cinci ani dupa ce a anuntat ca s-a vindecat complet de cancer la san, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Soția unui președinte de țara, diagnosticata cu cancer

12:00, 21.05.2024 - Prima doamna a Siriei, Asma al-Assad, a fost diagnosticata cu leucemie mieloida acuta, a anunțat SANA, citind un comunicat al biroului președintelui Bashar al-Assad. Prima doamna a fost examinata dupa apariția mai multor simptome și s-a constatat ca are cancer. Ea urmeaza un tratament, anunța Noi.md…

Informație exploziva! Șeful Serviciului Secret din Romania, intalnire de taina cu presedintele Bashar al Assad, la Damasc (presa din Siria)

20:00, 18.04.2024 - Informație exploziva! Șeful Serviciului Secret din Romania, intalnire de taina cu presedintele Bashar al Assad, la Damasc (presa din Siria)Informatie exploziva prezentata de jurnalistii sirieni: șeful serviciilor secrete romanesti s-ar fi intalnit chiar cu presedintele Siriei, Bashar al Assad, dar…

Repatrierea migrantilor sirieni, ”susținuta de multe state din UE”

17:46, 18.04.2024 - Presedintele Ciprului, Nikos Christodoulides, a declarat joi ca „un numar semnificativ” de state membre ale UE sprijina o propunere a tarii sale privind reevaluarea situatiei din Siria si revenirea in zonele „sigure” din aceasta tara a refugiatilor care au plecat de acolo in perioada scursa de cand…

Opt luptatori sirieni, afiliați Gardienilor Revoluției, au fost uciși marți intr-un atac cu cuțitul in estul Siriei.

04:00, 10.04.2024 - Opt luptatori sirieni care lucrau pentru Gardienii Revolutiei, armata ideologica a Iranului, au fost ucisi marti intr-un atac cu cutitul in estul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), transmite AFP, citat de AGERPRES.

O masina-capcana a explodat duminica dimineata intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei / Bilanțul celor uciși și raniți

06:55, 31.03.2024 - O masina-capcana a explodat duminica dimineata devreme intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei sub controlul fortelor pro-turce, omorand cel putin opt persoane si ranind peste 20, a raportat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), noteaza AFP, citat de Agerpres. Cel putin "opt persoane…


Ce parere ai despre aceasta stire?