Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siria are nevoie disperată de o încetare a focului, atrage atenţia o comisie de anchetă a ONU

Publicat:
Siria are nevoie disperată de o încetare a focului, atrage atenţia o comisie de anchetă a ONU

Siria se confrunta cu un val de violenta nemaivazut din 2020, a atras atentia o comisie de ancheta a ONU intr-un raport publicat luni la Geneva, subliniind ca este nevoie urgenta de o incetare a focului, informeaza agentia DPA, potrivit Agerpres.

"Din octombrie, Siria se confrunta cu cea mai mare escaladare a luptelor din ultimii patru ani. In contextul tulburarilor din regiune, este imperativ un efort international hotarat de a opri luptele pe pamantul sirian", a spus presedintele comisiei, .

"Siria, al randul sau, are nevoie disperata de o incetare a focului", a adaugat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Victoraș Micula vrea sa o cucereasca pe Larisa Popa, fosta protejata a lui Pescobar? Ce a facut milionarul pentru a-i atrage atenția tinerei / VIDEO

11:40, 05.04.2024 - Victoraș Micula iși dorește sa o cucereasca pe Larisa Popa, fosta protejata a lui Pescobar? Ce gest a facut milionarul pentru a-i atrage atenția tinerei. Dovada clara ca el nu se uita deloc la bani!

Macron il va ruga frumos de tot pe Putin sa accepte o incetare a focului in Ucraina pe perioada Jocurilor Olimpice

08:51, 17.03.2024 - Orice i se poate reproșa președintelui francez (și criticile sunt multe și din ce in ce mai serioase), dar nu se poate spune ca nu are o echipa de programatori politici și creatori de discurs crescuți la marea școala a diplomației franceze.

IPJ Dambovița atrage atenția asupra fraudelor cu investiții, adesea incep cu promisiuni tentante de profituri rapide

08:21, 13.03.2024 - IPJ Dambovița atrage atenția asupra fraudelor cu investiții,  adesea incep cu promisiuni tentante de profituri rapide și sigure care sunt devastatoare pentru cei care le cad prada. Fiți prudenți și protejați-va bunurile! Investițiile online au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, dar aceasta…

Momente cruciale la Cairo. O delegatie Hamas a ajuns in Egipt pentru negocieri de incetare a focului: care sunt șansele ca luptele sa se opreasca

18:15, 03.03.2024 - Washingtonul a afirmat ca un acord de incetare a focului este deja "pe masa", fiind aprobat de Israel si asteptand doar o semnatura din partea militantilor, relateaza Reuters preluat de News.ro.Dupa sosirea delegatiei Hamas, un oficial palestinian a declarat pentru Reuters ca acordul "nu a fost inca…

Biden s-a razgandit: „Probabil ca nu va exista o incetare a focului in Fasia Gaza pana luni”

20:15, 29.02.2024 - Presedintele american Joe Biden, care a declarat saptamana aceasta ca spera la o incetare a focului in Fasia Gaza pana luni, a revenit joi asupra afirmatiei sale, spunand ca aceasta intrerupere a ostilitatilor „probabil ca nu se va intampla pana la data respectiva”, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Lukasenko cere patrule armate pe strazile din Belarus si atrage atentia asupra actelor „extremiste”

09:25, 21.02.2024 - Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a cerut marti agentiilor de aplicare a legii sa organizeze patrule cu arme de calibru mic pe strazile oraselor pentru a garanta siguranta oamenilor, informeaza Reuters.

Reuters: Hamas propune Israelului un plan de incetare a focului pentru 135 de zile. Care sunt cele trei faze ale armistițiului din Gaza

11:50, 07.02.2024 - Hamas a propus un plan de incetare a focului in Gaza timp de patru luni și jumatate, potrivit Reuters, timp in care toți ostaticii vor fi eliberați, iar Israelul ar trebui sa iși retraga trupele din Fașia Gaza și sa inceapa discuțiile pentru un acord privind incheierea razboiului.

Liderul Hamas anunța ca a primit o propunere de incetare a focului in Gaza

12:50, 30.01.2024 - Ismail Haniyeh, liderul Hamas, a anuntat marti, la Dubai, ca miscarea islamista palestiniana a primit o propunere de incetare a focului prezentata dupa discutii desfasurate la Paris si ca o va analiza.


Ce parere ai despre aceasta stire?