Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siria: 68 de civili ucişi de bărbaţi înarmaţi în regiunea Homs

Publicat:

Saizeci si opt de civili au fost ucisi de barbati inarmati in regiunea Homs, din centrul Siriei, a anuntat Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDH), care a denuntat "un masacru", transmite AFP.



"Saizeci si opt de civili au fost ucisi astazi in regiunea de la vest de Homs, pe un camp intre satele Ram al-Anz si al-Ghajariye, iar trupurile lor au fost transportate la spitalul public din Homs", a declarat presedintele .

Potrivit unor militanti citati de Reuters, victimele sunt familii care s-au refugiat din…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Militarii ruși ar fi luat prizonieri zeci de civili din regiunea Harkov

00:01, 19.05.2024 - Forțele ruse au capturat zeci de civili dintr-un oraș din regiunea Harkov, a declarat un oficial ucrainean. Prizonierii sunt interogați de ruși, mai susțin ucrainenii. Ei sunt ținuți in beciurile unor cladiri.

Turiștii uciși in Afganistan de barbați inarmați erau spanioli

10:40, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters.

Franta va declara stare de urgenta: Trei civili și un polițist au fost ucisi in revolte legate de o reforma electorala

21:35, 15.05.2024 - Franta va declara miercuri stare de urgenta pe insula Noua Caledonie din Pacific, dupa ce trei tineri indigeni kanak si un politist au fost ucisi in revolte legate de o reforma electorala, relateaza Reuters.

Barbați inarmați au ucis trei persoane intr-un atac la granița cu Benin

23:25, 17.04.2024 - Barbați inarmați neidentificați au atacat un punct de trecere a frontierei din nordul Beninului, au ucis trei persoane și au ranit una marți noaptea, a declarat miercuri primarul din Malanville, Gado Guidami, citat de Reuters, noteaza Mediafax.

Patru cetațeni sirieni au murit in atacul israelian de la Damasc, alaturi de cei șapte militari iranieni

11:36, 03.04.2024 - Ministerul Sanatații din Siria a anunțat ca patru cetațeni ai Siriei au fost uciși in atacul realizat de Israel asupra cladirii consulatului iranian din Damasc. Alți 13 cetațeni sirieni au fost raniți in urma atacului, a precizat Ministerul Sanatații de la Damasc. Anterior, Iranul confirmase ca in atacul…

Lupte crancene in apropierea Spitalului Al Shifa din Gaza. Israelul spune ca 170 de barbati inarmati au fost ucisi

18:16, 23.03.2024 - Lupte crancene in apropierea Spitalului Al Shifa din Gaza. Israelul spune ca 170 de barbati inarmati au fost ucisiLuptele continua, sambata, in jurul principalului spital din Gaza, unde Israelul afirma ca a ucis, pana acum, peste 170 de barbati inarmati intr-un amplu atac, despre care Ministerul…

Israelul anunța ca a ucis 90 de barbați inarmați la Al-Shifa, cel mai mare spital din Fașia Gaza

11:25, 20.03.2024 - Aproximativ 90 de barbați inarmați au fost uciși, iar alte 160 de persoane, arestate, in timpul unui raid asupra spitalului Al-Shifa din Gaza, a anunțat armata israeliana, citata de Reuters.„In ultima zi, trupele au eliminat teroriștii și au localizat arme in zona spitalului, prevenind in același timp…

Atac armat in California. Patru oameni au fost uciși

10:55, 04.03.2024 - Patru persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite in urma unui atac armat intr-o locuinta din King City, California, au anuntat duminica autoritatile, relateaza Reuters. Incidentul a avut loc duminica seara dupa o petrecere organizata intr-o locuinta. Trei barbati cu rani prin impuscare au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?