Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sinteza zilei: La mulţi ani, domnule Mircea Ionescu Quintus!

Publicat:

a difuzat, in editia de miercuri a emisiunii "Sinteza zilei", un fragment dintr-un interviu acordat in exclusivitate de presedintele de onoare al PNL, , jurnalistului , interviul fiind transmis in emisiunea "Secvential", in 8 iunie 2014, la Antena 3. 

"In ziua in care a implinit 98 de ani, sa vedem un foarte scurt interviu cu un om remarcabil pe care il avem printre noi", a spus , inainte de difuzarea acestui fragment.

a implinit astazi 98 de ani. Colegii din noul PNL…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Cat a costat rochia pe care Simona Halep a purtat-o in prima apariție TV. Romanii nu caștiga atația bani intr-o viața

19:51, 08.03.2024 - Seara zilei de joi a fost, cel puțin pentru Simona Halep, un moment de inalta eleganța. Sportiva a aparut pe micile ecrane, pentru prima data de la decizia TAS, invitata fiind in emisiunea lui Mihai Gadea la Antena 3, iar romanii au putut admira rochia pe care Simona Halep a purtat-o in prima apariție…

Ținuta purtata de Simona Halep la prima apariție la TV, dupa verdictul TAS. Numai rochia neagra e aproape 2.300 de euro

14:41, 08.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a aparut in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, dupa ce a caștigat procesul cu ITIA la TAS, iar pedeapsa cu suspendare pentru dopaj cu roxadustat i-a fost redusa de la 4 ani la 9 luni. Sportiva din Romania a facut multe declarații, dar a și impresionat cu ținuta aleasa.…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Stenograme PNL. Vasile Blaga: Domnule președinte, o sa radeți. E alba sau neagra

12:45, 14.02.2024 - In ședința PNL, oameni influenți din partid au cerut ruperea alianței cu Partidul Social Democrat, dupa blocajul negocierilor pe comasarea alegerilor. Vasile Blaga, europarlamentarul PNL, i-a cerut președintelui Nicolae Ciuca sa se ia o decizie tranșanta cu privire la comasarea alegerilor, arata stenograme…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Ema Oprișan, fosta concurenta de la Insula Iubirii, a implinit 32 de ani! Cum a surprins-o soțul ei, Razvan Kovacs / FOTO

16:50, 05.02.2024 - Ema și Razvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7, traiesc o frumoasa perioada a vieții lor. Dupa participarea la emisiunea de la Antena 1, cei doi și-au mai dat o șansa, iar relația lor a devenit exact așa cum și-au dorit dintotdeauna. De curand, tanara a implinit frumoasa varsta de 32 de ani. Iata…


Ce parere ai despre aceasta stire?