Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Singură şi disponibilă! Cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru Mirela Stelea! "Nu-l vreau pe cocoşatul de la Notre Dame"

Publicat:

Se simte implinita pe plan personal, in ciuda faptului ca nu se afla intr-o relatie cu nimeni. (38) este selectiva si prefera sa il astepte pe cel care intruneste, cu desavarsire, toate calitatile dorite de ea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De cate ori pe saptamana ar trebui sa consumam carne? Nutriționist: Proteinele sunt „caramizile” din care este construit corpul uman

01:31, 01.06.2024 - O alimentație sanatoasa inseamna o dieta diversificata, in care alterneaza sursele de proteine animale cu cele vegetale. „Ideal ar fi ca intr-o saptamana sa consumam carne de cel mult trei ori, pește macar de doua ori și proteine vegetale de minimum trei-cinci ori”, susține dr. Mihaela Bilic.

Au inceput lucrarile la Spitalul Regional de Urgenta din Iasi. Ar trebui sa fie gata in 2027

17:16, 19.04.2024 - Ministrul Sanatatii Alexandru Rafila a declarat vineri, la inaugurarea lucrarilor la Spitalul Regional de Urgenta din Iasi, ca este vorba despre cea mai importanta investitie din ultimii 30 de ani din Moldova, el aratandu-se convins ca investitia va fi gata in patru ani.

Adversarul pe care Rafael Nadal ar trebui sa-l intalneasca in primul tur la ATP Barcelona

16:25, 13.04.2024 - Rafael Nadal nu a mai jucat vreun meci oficial de mai bine de trei luni, iar revenirea ar trebui sa se produca la Barcelona (daca nu va surveni iar vreo retragere din cauza problemelor medicale). In primul tur al turneului de categorie 500, fostul lider ATP ar urma sa dea peste italianul Flavio Cobolli.

10 comportamente pe care nu ar trebui sa le accepți niciodata de la un prieten

18:20, 07.04.2024 - Comunicarea cu prietenii poate fi uneori ca și cum ai merge pe franghie. Exista un echilibru delicat intre acceptarea prietenilor așa cum sunt și recunoașterea cand anumite comportamente depașesc limita.

Iata ce abilitați ar trebui sa ai ca antreprenor de succes. Tu te regasești?

16:55, 01.04.2024 - Te uiți cu admirație la antreprenori și iți dorești sa devii și tu unul? Dar te-ai gandit vreodata ce inseamna sa fi antreprenor? Afla ca a fi antreprenor este mai mult decat a avea o idee buna și a o pune in practica. Este un drum plin de surprize, de au

Romanii care primesc pensiile mai tarziu decat ar trebui. Casa de Pensii, anunt pentru pensionari

14:50, 26.03.2024 - Statul roman, dupa cum bine se știe, in baza unor reglementari clare, acorda pensii și unei anumite parți a romanilor, dar aceștia se plang ca primesc pensiile mai tarziu decat ar trebui.

Adevarata cauza a „crizei cerealelor” și ce ar trebui sa faca UE

17:00, 20.03.2024 - Rusia caștiga razboiul global al cerealelor și intoarce statele membre UE impotriva Ucrainei in acest proces, comenteaza UE, care prezinta totodata cateva propuneri pentru Comisia Europeana pentru a inversa tendința.

Romania va avea o baza unica de date de contact pentru toate instituțiile statului. Cetațenii nu vor mai trebui sa caute informațiile pe diferite site-uri

11:01, 15.03.2024 - Romania va avea o baza de date, unde cetațenii vor putea sa gaseasca ușor, intr-un singur loc informațiile de contact ale autoritaților și instituțiilor publice.Guvernul a aprobat joi o hotarare privind inființarea și administrarea Registrului Național al Datelor de Contact (RNDC).Actul normativ a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?