Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Trașcă, vacanță pe tărâmul milionarilor! Câți bani a scos blondina din buzunar pentru sejurul de lux de pe Coasta de Azur: ”Am fost șocată”

Publicat:

Simona Trașca abia ce s-a intors din vacanța de pe Coasta de Azur. Blondina s-a bucurat timp de o saptamana de un sejur de lux la Cannes și ne-a vorbit, in exclusivitate, și de suma pe care a trebuit sa o plateasca pentru relaxare. A trecut și prin momente de groaza in aceasta perioada. Ce a vazut pe strada de a ajuns sa fie șocata!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lena Enache, vacanța fara soțul ei! Decizia luata de blondina, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul

23:00, 10.04.2024 - Soția lu Gabi Enache, prima vacanța fara soțul ei. Decizia pe care a luat-o Lena Enache, dupa mai bine de opt ani de relație cu fotbalistul. Cum iși incarca blondina bateriile și ce ii place cel mai mult sa faca.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, imagini din prima vacanța in formula completa. Cat de bine se distreaza pe taramul milionarilor / FOTO

11:40, 05.04.2024 - Ieri, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna in formula completa. Blondina și afaceristul au ales sa se relaxeze pe taramul milionarilor, iar de curand, au postat și primele imagini din Dubai.

Doliu in cinematografia mondiala: A murit un actor legendar, caștigator al premiului Palme d'Or

10:15, 01.03.2024 - Timp de decenii, inseparabilii frati Taviani s-au aflat in spatele unora dintre cele mai influente filme din cinematografia italiana, inclusiv capodopera "Padre Padrone", care a castigat Palme d'Or la Cannes in 1977. Vittorio a murit in 2018 la varsta de 88 de ani, iar fratele sau Paolo l-a urmat joi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?