Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Trașcă tânjește după un iubit? Mărturisirile blondinei, după ce a declarat că nu mai vrea o relație: „Am nevoie de asta” / FOTO

Publicat:

„Ce se intampla cu Simona Trașca?”, aceasta este intrebarea pe care și-au adresat-o cu siguranța mulți admiratori in gand, dupa ce au citit cele mai recente marturisiri ale blondinei. Sa tanjeasca oare bomba sexy dupa un iubit, chiar daca nu demult a transmis ca nu-și mai dorește o relație?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

Ilinca Vandici e singura la aproape un an de la divorț. De ce nu are iubit: „Singuratatea nu e o opțiune, insa nu ma grabesc”

16:56, 13.03.2024 - Ilinca Vandici nu și-a refacut viața amoroasa dupa divorțul de Andrei Neacșu, care a avut loc anul trecut. Intr-un interviu pentru revista VIVA!, prezentatoarea dezvaluie ca e singura și ca nu se grabește sa iși gaseasca un iubit. Dupa o relație fericita de șase ani de zile, vestea separarii a venit…


Ce parere ai despre aceasta stire?