Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Trașcă și Ana-Maria Mocanu, clipe de coșmar în Dubai! Ce s-a întâmplat cu divele în vacanță! „Am zis că mor”

Publicat:

Simona Trașca și Ana-Maria Mocanu, la un pas de moarte in vacanța din Dubai? Cele doua dive au trecut prin sperietura vieții lor, in timp ce se aflau la unul dintre cele mai luxoase hoteluri. Blondina a oferit informații in exclusivitate pentru despre incidentul care a pus-o pe jar.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Unde au mers Bianca Dragușanu și Gabi Badalau prima data, dupa ce s-au intors din vacanța din Dubai. Cum s-au fotografiat cei doi / FOTO

22:45, 10.04.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat, in urma cu cateva zile, intr-o vacanța de vis, prima in formula completa. Dupa ce s-au distrat pe cinste in Dubai, cei doi s-au intors in Romania. Unde au mers prima data cei doi, dupa ce au revenit in țara.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, imagini din prima vacanța in formula completa. Cat de bine se distreaza pe taramul milionarilor / FOTO

11:40, 05.04.2024 - Ieri, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna in formula completa. Blondina și afaceristul au ales sa se relaxeze pe taramul milionarilor, iar de curand, au postat și primele imagini din Dubai.

Andreea Balan, intrebata de fiica cea mare despre casatoria cu Victor Cornea. Ce spune artista despre nunta: „Aș vrea foarte restrans”

13:10, 31.03.2024 - Andreea Balan rupe tacerea și spune daca s-ar casatori a doua oara. In prezent, cantareața are o relație cu Victor Cornea, care e jucator de tenis. De aproximativ un an de zile, Andreea Balan traiește o poveste de iubire cu Victor Cornea. Dupa o casnicie eșuata și cand nu mai credea ca va gasi un barbat…

Zodia nefericita a lunii aprilie. Acești nativi vor trece prin clipe de coșmar

14:25, 21.03.2024 - Care este zodia nefericita a lunii aprilie. Acești nativi vor trece prin clipe de coșmar din cauza problemelor cu care se vor confrunta. Ei vor varsa multe lacrimi din cauza experiențelor neplacute prin care vor trece.

Acces Direct. Noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate / VIDEO

18:45, 06.03.2024 - Au fost facute noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat, de fapt, in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate. Ce s-a descoperit. Declarațiile de la dosar se bat cap in cap. 

Cosmar in Dubai pentru familiile a trei medici din Romania. Un doctor este in coma, iar ceilalți doi, in stare grava

11:10, 24.02.2024 - O vacanța in Dubai s-a transformat intr-un coșmar pentru familia a doi medici romani din Buzau și cea unui alt medic, din Vaslui, dupa ce autocarul in care se aflau cu toții a fost izbit in plin de un camion.


Ce parere ai despre aceasta stire?