Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep și Toni Iuric, întâlnire de taină cu avocații. Se pregătesc actele de divorț? Imaginile momentului

Publicat:

E o zi cu program foarte aglomerat pentru ! .ro au stat pe urmele ei, iar sportiva a ajuns in cele din urma la un cabinet de avocatura. Chiar daca fosta campioana refuza sa dea declarații despre divorț, imaginile nostre arata ca a trecut deja la fapte. nu a lipsit. Cei doi inca soți și-au dat o intalnire de taina.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluirea momentului despre Simona Halep! Ruptura totala este evidenta. Americanii au dat verdictul

08:35, 24.03.2024 - Dezvaluirea momentului despre Simona Halep! Ruptura totala este evidenta. Americanii vin cu un verdict dur. Simona Halep a revenit in tenis dupa ce a desfiintat la TAS suspendarea de 4 ani pentru dopaj.Vezi AICI scandalul urias in care este implicata Simona Halep...

Simona Halep, intalnire de taina la Miami cu Horia Tecau! Propunerea neașteptata facuta de sportiv: “Ea a acceptat imediat”

16:00, 20.03.2024 - Simona Halep a revenit marți seara pe teren, la Miami, dupa o pauza de 18 luni! Inainte de meciul cu Paula Badosa, pe care a și pierdut-o, tenismena s-a intalnit, in secret, cu Horia Tecau! CITEȘTE AICI CE I-APROPUS TENISMENUL!

Iulian Dumitrescu, intalnire de taina azi, la Crama Seciu, cu primarii din Prahova

15:45, 20.03.2024 - Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, aflat sub control judiciar pentru o mita de 3,2 milioane de euro, vrea sa obțina un al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova și astazi, in jurul orelor 17.00, va avea o intalnire de taina cu mai mulți primari din județ, la un local de fițe…

Simona Halep face mutarea momentului! Intalnire cruciala cu Patrick Mouratoglou. S-ar putea pregati de un nou proces

09:35, 18.03.2024 - Simona Halep face mutarea momentului. Fostul lider mondial WTA va avea parte de o intalnire cruciala cu Patrick Mouratoglou. Simona Halep a reusit sa desfiinteze suspendarea de 4 ani pentru dopaj si revine pe terenul de tenis.Vezi AICI ce nou proces vrea sa pregateasca Simona Halep, dupa ce…

Premierul Ciolacu, intalnire cu avocații care au caștigat procesul Roșia Montana: „Au luptat chiar și cu deciziile unor foști prim-miniștri”

12:25, 14.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi, inaintea ședinței Executivului, ca a invitat la Guvernul Romaniei echipa de avocați care a caștigat procesul Roșia Montana pentru Romania și le-a mulțumit pentru aceasta victorie.

A obținut ce și-a dorit, iar acum poate sa se bucure de viața! Simona Halep, mai rasfațata ca niciodata de cei dragi / PAPARAZZI

22:50, 08.03.2024 - Dupa ce a primit vestea pe care o aștepta de un an, Simona Halep poate sa se bucure de viața! Jucatoarea de tenis se pregatește sa plece in Miami, dar nu inainte sa se rasfețe și sa fie rasfațata de cei dragi! Paparazzii Spynews.ro au filmat-o cu puțin timp dupa ce a caștigat procesul impotriva ITIA!

Nicolae Ciuca, intalnire de taina cu milionarul care ar putea fi candidatul PNL la Primaria Capitalei | La masa s-a consumat vin de 3.000 de euro sticla

09:16, 26.02.2024 - Se inmulțesc semnele care arata ca PSD și PNL merg pe cai separate la Primaria Capitalei. Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a avut deja o intalnire de taina cu un milionar, om de afaceri, potential candidat.

Nicolae Ciuca, intalnire de taina cu un afacerist luat in calcul de Coaliție pentru Primaria Capitalei

22:25, 25.02.2024 - Liderul PNL, Nicolae Ciuca, a fost surprins, duminica seara, in timp ce discuta cu afaceristul Dan Ostahie, fondatorul companiilor Altex și Media Galaxy, care ar fi luat in calcul de Coaliție pentru o eventuala candidatura la Primaria Capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?