Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep, nemulţumită de antrenor. L-a certat iar pe Daniel Dobre

Publicat:

l-a chemat pe la on court coaching in setul secund, cand nemtoaica avea 3-0. Antrenorul ii dadea sfaturi si incerca sa o incurajeze, spunandu-i ca game-urile au fost la limita. l-a intrerupt insa si i-a reprosat faptul ca este prea incordat in tribune.

, eliminata in "sferturi" la Eastboure: 4-6, 3-6 cu

"Nu e vorba sa castig sau nu, pot sa si pierd. Se poate asta. Important este sa fii mai relaxat", a spus, vizibil iritata, .

"Cine nu e relaxat?", a raspuns , care a continuat sa-i…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep mai primește un cadou - Organizatorii unui turneu important ii fac loc in competiție

23:46, 30.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins, care se va desfasura in perioada 13-19 mai, au anuntat, marti, organizatorii turneului parizian de categoria WTA 125 pe contul de Instagram.

Clasamentul WTA: Salt important pentru Gabriela Ruse - Coborare pentru Sorana Cirstea și Simona Halep

09:05, 22.04.2024 - ​Gabriela Ruse a fost cea mai activa jucatoare a Romaniei in circuitul WTA, reușind sa ajunga pana in sferturile turneului de la Rouen. Aceasta performanța i-a adus un salt important in ierarhia mondiala.

Știrile Antena Stars. Simona Halep, anunț important! Tenismena s-a retras de la turneul din Portugalia. De ce a luat aceasta decizie

14:55, 12.04.2024 - Simona Halep a facut recent un anunț important! Jucatoarea de tenis a surprins pe toata lumea atunci cand și-a anunțat fanii ca s-a retras de la turneul din Portugalia. Iata de ce a luat sportiva aceasta decizie radicala!

Simona Halep a primit wild card pentru inca un turneu important, de categorie WTA 1000 - Mesajul sportivei

19:45, 03.04.2024 - Organizatorii Mutua Madrid Open au anuntat, miercuri, ca i-au acordat un wild card Simonei Halep, fost lider WTA care a revenit recent in circuit, dupa ce TAS i-a redus la noua luni suspendarea, potrivit news.ro Alaturi de Halep, au primit wild carduri si Caroline Wozniacki pe tabloul feminin si…

Un nume important din tenis cere SUSPENDAREA lui Mouratoglou: „Simona nu joaca, dar el continua sa faca ce-i place. Mi-ar fi rușine!”

16:01, 28.02.2024 - David Law (50 de ani), comentator de tenis la BBC, cere ca și antrenorii sa fie sancționați in momentul in care jucatorii sunt suspendați pentru dopaj. El a dat ca exemplu cazul lui Patrick Mouratoglou, care a reluat colaborarea cu Holger Rune in vreme ce Simona Halep continua sa fie interzisa in tenis.…

Sepsi l-a trimis in Polonia pe jucatorul care s-a certat cu antrenorul in vazul tuturor

10:40, 17.02.2024 - Sepsi a anunțat ca l-a cedat pe Ion Gheorghe (24 de ani) la Stal Mielec, sub forma de imprumut pana la finalul sezonului. Se intampla la 6 zile dupa ce mijlocașul a intrat in conflict cu antrenorul Bernd Storck, dar directorul sportiv Attila Hadnagy susține ca nu acesta este motivul desparțirii de Gheorghe.…

Antrenorul care ii știe toate secretele lui David Miculescu il avertizeaza pe Gigi Becali: „E foarte important pentru el!”

18:25, 10.02.2024 - David Miculescu urmeaza sa fie titular ca atacant central in FCSB - Sepsi, programat duminica, de la 20:00, pe Arena Naționala. Gigi Becali a anunțat schimbarea in primul „11” dupa ce Andrea Compagno s-a transferat in prima liga din China, la Tianjin Jinmen Tiger. Intr-o intervenție pentru GSP. ...

Daniel Dobre, fostul antrenor al Simonei Halep, crede in nevinovatia campioanei

11:25, 08.02.2024 - Antrenorul alaturi de care Simona Halep a cucerit Wimbledon in 2019, Daniel Dobre, a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 CNN. Acesta crede in nevinovatia Simonei Halep si considera ca este nedrept ce i se intampla.


Ce parere ai despre aceasta stire?