Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe urmarita de un fan insistent! Blonda a apelat la ajutorul bodyguarzilor!

Publicat:

Prezentatoarea TV pare sa nu mai aiba liniste de cand un individ insistent a inceput sa o caute disperat la serviciu, astfel ca a fost nevoita sa apeleze la ajutorul bodyguarzilor. a trecut prin momente dificile in momentul in care un fan a inceput sa o caute insistent la sediul televizunii [...] urmarita de un fan insistent! Blonda a apelat la ajutorul bodyguarzilor!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Gherghe a organizat o petrecere fabuloasa pentru fiica ei! Imagini de la aniversarea Anei: ”Prințesa noastra” / FOTO

18:25, 26.05.2024 - Zi importanta in familia Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV i-a organizat o petrecere fabuloasa fiicei sale, cu ocazia zilei sale de naștere. Ana a implinit 7 ani și a fost sarbatorita de o mulțime de prieteni și persoane dragi. Iata cum a aratat petrecerea de ziua ei de naștere!

Soțul Roxanei Nemeș, țepuit cu 15.000 de euro! Cum a ajuns Calin Hagima fara aceasta suma, dupa ce a vrut sa ii faca un bine unei cunoștințe. A apelat și la ajutorul avocaților pentru a-și recupera banii

22:51, 08.05.2024 - A vrut sa ajute un apropiat intr-un moment mai dificil, dar a ajuns sa fie țepuit! Soțul Roxanei Nemeș s-a trezit intr-o situație delicata, asta dupa ce femeia careia i-a dat 15.000 de euro nu i-a mai dat banii inapoi. Satul de promisiuni, Calin Hagima a apelat și la ajutorul avocaților, sperand ca,…

Simona Gherghe aniverseaza astazi 7 ani de cand s-a cununat civil cu tatal copiilor ei. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV: "Cu emoții..." / FOTO

16:50, 29.04.2024 - Zi speciala in familia Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV și barbatul alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste de mai mulți ani, tatal copiilor ei, celebreaza șapte ani de cand s-au casatorit civil. Ce mesaj a transmis vedeta cu aceasta ocazie.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, noi marturisiri dupa ce a fost urmarita de Alex Dobrescu. Prezentatoarea va avea un nou apel cu fostul iubit: „M-a cautat peste tot”

01:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran a fost urmarita de fostul iubit, Alex Dobrescu. Prezentatoarea urmeaza sa aiba un nou apel cu acesta și spera sa primeasca inca un ordin de protecție, dupa ce i-a fost refuzata cererea in urma cu o saptamana.

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret”

09:05, 15.04.2024 - Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” Continue reading Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” at Tabu.

Harta interactiva a statiilor de incarcare a masinilor electrice, completata cu ajutorul cetatenilor

14:45, 11.03.2024 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, face apel la cetateni sa trimita ANRE date privind punctele de incarcare a masinilor electrice, pentru a completa harta interactiva de pe site-ul ministerului.

Simona Gherghe, imagine emoționanta cu mama ei, de 8 Martie! Cum arata prezentatoarea TV in copilarie: „Sufletul și inima” / FOTO

17:25, 08.03.2024 - Cu ocazia zilei de 8 Martie o mulțime de vedete din showbiz-ul de la noi au transmis fel de fel de urari emoționante pentru cele mai importante femei din viața lor. Așa a facut și Simona Gherghe. Iata postarea facuta de prezentatoarea TV de la Mireasa!


Ce parere ai despre aceasta stire?