Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sicriul a fost inchis! Singura persoana care l-a vazut in sicriu a fost cea mai buna prietena a lui! Cand l-a vazut… Declaratii sfasietoare: “Era….”

Publicat:

Prietenii lui nu il vor putea vedea pe celebrul designer pentru ultima data. Buna sa prietena, , a explicat și care este motivul. Familia lui a decis ca sicriul cu trupul sau neinsuflețit sa ramana inchis, asta pentru ca se așteapta ca multa lume sa ajunga la capela, potrivit informațiilor din presa. Astfel, chiar daca prietenii nu il vor putea vedea, a precizat ca a fost imbracat fruumos, cu hainele lui preferate. „Eu l-am vazut, am apucat sa il pup. Este frumos, l-am imbracat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini sfașietoare de la inmormantarea Ionelei și a lui George, tinerii morți in accidentul din Vaslui! Familia și prietenii i-au condus pe ultimul drum / VIDEO

19:41, 22.05.2024 - Zi dificila pentru familiile tinerilor morți in accidentul din Vaslui! Ionela și George, cei care se pregateau de nunta in cateva zile, au fost conduși pe ultimul drum. Au fost multe lacrimi și durere in sufletele tuturor celor care i-au iubit și astazi au fost nevoiți sa iși ia ramas bun de la ei.

Familia tinerei ucise de iubit, declarații sfașietoare dupa crima din Sibiu: „Cand am auzit...”. Mama ei urmeaza sa vina din Italia pentru inmormantare

20:06, 19.05.2024 - Momente cumplite pentru familia tinerei ucise de iubit, in Sibiu. Apropiații Florentinei spun ca nu știau de relația ei cu cel care a omorat-o, ci știau doar ca s-a angajat in Sibiu, fata fiind de loc din Brașov. Mama ei se pregatește sa vina in Romania pentru inmormantare.

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tanara a murit intr-un tragic accident rutier

15:45, 13.05.2024 - Cum s-a intamplat tragedia Tragedia s-a petrecut in apropierea localitații Sacalaz, la doar 20 de kilometri de Timișoara. Intr-o curba, tanarul șofer de 19 ani a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a rostogolit de mai multe ori pe carosabil. Din nefericire, niciunul dintre tineri nu purta centura…

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Cat a costat sicriul lui Costel Corduneanu. Familia interlopului nu s-a uitat la bani, e clar

19:11, 17.04.2024 - Costul Corduneanu a murit dupa ce a stat internat timp de cateva saptamani intr-un spital din Targu Mureș. Urmeaza sa fie inmormantat, iar la evenimentul trist vor fi prezente sute de persoane. Suma imensa pe care a platit-o familia Corduneanu pentru sicriu Șeful clanului Corduneanu din Iași a murit…

Tatal lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase dupa ce și-a vizitat fiul, in arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost in apartamentul groazei

22:55, 28.03.2024 - In timp ce astazi familia Andreei a condus-o pe tanara de la Medicina pe ultimul drum, parinții lui Mirel Dragomir au mers la el, in arest. Nu a stat de vorba cu mama, ci doar a comunicat cu tatal și sora lui.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!


Ce parere ai despre aceasta stire?