Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sibiu: Finanţare nerambursabilă de peste 32 de milioane de lei pentru realizarea celui de-al doilea centru de colectare separată a deşeurilor prin aport voluntar / Centrul va fi construit în afara oraşului, pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi

Publicat:

“Am obtinut 32,7 milioane de lei, fonduri nerambursabile europene, pentru constructia unui al doilea centru de colectare separata a deseurilor prin aport voluntar, acesta urmand sa fie amenajat pe . Vom semna contractul de finantare si apoi demaram procedurile de achizitie pentru amenajarea acestui centru unde sibienii vor putea preda gratuit deseuri cu regim special sau deseuri menajere care nu incap in pubelele de acasa sau platformele de la bloc”, a declarat, marti, , primarul municipiului Sibiu. Potrivit datelor transmise de , centrul va fi amenajat pe…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

La Ghiroda se va ridica un centru de colectare a deseurilor prin aport voluntar

09:06, 30.04.2024 - Luni, 29 aprilie, primarul comunei Ghiroda, Ionut Stanusoiu, a semnat autorizația de construire pentru ,,Centrul de Colectare Deșeuri cu aport voluntar’’. Proiectul are o valoare de aproape 3,4 milioane de lei și este finanțat din fonduri nerambursabile prin PNRR. Acest centru rezolva problema urmatoarelor…

Omul care sfinteste locul. Comuna Rojiste va avea centru modern de colectare a deseurilor

00:50, 30.04.2024 - Comuna Rojiște, din județul Dolj, va implementa un proiect important pentru realizarea unui centru modern de colectare deseuri prin aport voluntar. Este un pas inainte pentru o comuna mai curata si pentru solutionarea problemei deseurilor care nu pot fi ridicate de firmele de salubritate. Proiectul…

Primul centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar de la Targoviște

14:55, 12.04.2024 - Finanțat prin PNRR, cu o valoare de peste 5 milioane de lei, acest centru din Dambovița este realizat cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Oricine poate aduce acolo biodeșeuri sau alte deșeuri voluminoase.

La Targoviște a inceput amenajarea Centrului de colectare a deșeurilor prin aport voluntar

06:35, 11.04.2024 - La ieșirea din Municipiul Targoviște spre Gaești, pe un teren proprietate a primariei, a inceput construirea Centrului de colectare a deșeurilor prin aport voluntar, proiect finanțat din fonduri europene, prin PNRR. Este unul dintre primele obiective de acest gen din țara valoarea investiției depașind…

Investiție in premiera la Targoviște! A inceput construcția primului Centru de colectare deșeuri prin aport voluntar

17:35, 10.04.2024 - Investiție in premiera la Targoviște in domeniul managementului deșeurilor! Cu fonduri europene, in cadrul PNRR – Programul Național de Redresare și Reziliența – a inceput construcția primului „Centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar”, iar Targoviștea este printre primele municipii care…

Primul centru de colectare prin aport voluntar, in municipiul Fagaras. Finantare nerambursabila de peste 3 milioane de lei

10:10, 09.03.2024 - Primaria Fagaras a obtinut o finantare nerambursabila de peste 3 milioane de lei pentru realizarea unui centru de colectare separata a deseurilor prin aport voluntar. Municipiul Fagaraș primește finanțare nerambursabila (apel de proiecte PNRR/2022/C3/S/I.1.A.) pentru implementarea proiectului „Inființarea…

Un nou pas in proiectul Infiintare centru integrat de colectare separata prin aport voluntar in municipiul Constanta“

08:25, 26.02.2024 - UAT Municipiul Constanta reprezentata prin Primar Vergil Chitac, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Constanta, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul:…

SPA termal de 30 de milioane de euro in vestul țarii, la nici o ora de Timișoara

12:45, 09.02.2024 - Primaria Pecica a implementat un prim proiect de utilizare a apei termale din subteran, iar acum se intenționeaza extinderea exploatarii aceastei resursale. Astfel, a fost pus pe hartie realizarea unui strand termal urias. In cadrul unei conferinte de presa, primarul din Pecica, Petru Antal, a vorbit…


Ce parere ai despre aceasta stire?