Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a omorât băiețelul de 5 ani prin sufocare - Ce riscă fotbalistul turc criminal și care este motivația gestului: "Pur și simplu nu-l iubeam"

Publicat:

Cevher Toktas, fotbalist turc al echipei , a marturisit ca si-a sufocat pâna la moarte baietelul de 5 ani, deoarece pur si simplu nu-l iubea. El îl dusese pe copil la spital cu simptome de coronavirus.
La 23 aprilie, micutul Kasim a fost dus la spital de tatal sau cu febra mare si probleme de respiratie, cei doi fiind internati de teama contractarii coronavirusului. La doua ore de la internarea în spital, Kasim s-a stins din viata.

Însa, dupa câteva zile, Cevher Toktas s-a predat politiei si a dezvaluit ce s-a întâmplat în…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce servicii asigura singurul Compartiment de Primiri Urgențe din sistemul medical privat din țara?

10:25, 29.04.2024 - In perioada sarbatorilor suntem tentați sa facem excese alimentare și sa consumam mai mult alcool, iar asta poate duce la probleme de sanatate severe, precum pancreatita acuta, care necesita tratament prompt intr-un spital de urgența. Pentru ca timpul de așteptare sa fie cat mai scurt, iar serviciile…

Copil de 2 ani la spital dupa ce a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii, in Timiș

15:15, 27.04.2024 - Incident nefericit intr-o localitate din Timiș. Un copil in varsta de 2 ani a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii. Baiețelul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Doliu in fotbal! A fost omorat la o benzinarie, avea doar 24 de ani: cine a fost fotbalistul Luke Fleurs

11:35, 05.04.2024 - Este doliu in lumea fotbalului. Un sportiv cunoscut, in varsta de doar 24 de ani, s-a stins din viața in mod cutremurator. Acesta a fost omorat chiar la o benzinarie, in vazul tuturor. Cine a fost fotbalistul Luke Fleurs și ce reușite a avut el in cariera. A murit celebrul Luke Fleurs Lumea fotbalului…

Fotbalistul „tricolor”, transportat la spital in timpul meciului Romania - Irlanda de Nord

23:40, 22.03.2024 - Fundașul dreapta Vasile Mogoș (31 de ani) a fost transportat la spital, pentru analize, chiar la pauza meciului amical dintre Romania și Irlanda de Nord. Vasile Mogoș a fost alegerea lui Edi Iordanescu in banda dreapta a defensivei. Fundașul lui CFR Cluj a fost activ, a reușit cateva combinații bune…

Ce cadou a primit Radu Ayan, in ziua in care a ajuns acasa din spital. Baiețelul de 2 ani, disparut in Botoșani, a fost in culmea fericirii / FOTO

16:00, 22.03.2024 - A fost o zi speciala pentru familia lui Radu Ayan. Dupa cinci zile in care a stat in spital, baiatul din Botoșani a fost dus acasa de parinții lui. Copilul a avut parte de o surpriza uriașa, caci la el acasa l-a așteptat un cadou special, cu o semnificație profunda pentru el!

Radu Ayan a fost gasit! Baiețelul de 2 ani din Botoșani va fi transportat la spital

15:45, 18.03.2024 - Informații de ultim moment din Botoșani! Radu Ayan a fost gasit de autoritați, dupa 24 de ore in care a fost cautat de peste 200 de persoane. Baiatul a supraviețuit și urmeaza sa fie transportat la spital.

Pacientul din Braila, car ea fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsa risca asistenta și paznicul

12:16, 04.03.2024 - Informații de ultim moment despre cazul controversat din Braila! Pacientul care a fost legat de patul de spital a murit. In urma cu o saptamana, imaginile cu el, asistenta și paznicul care il leaga, au starnit reacții de revolta! La cateva zile distanța, acesta s-a stins din viața!

Clinica „Veronica”, singurul spital social din Romania, va fi inaugurat la Iași de Ziua Mamei – IMPERATIV cu Maria Nedelcu (23.02.2024)

10:15, 23.02.2024 - Clinica „Veronica”, singurul spital social din Romania, va fi inaugurat la Iași de Ziua Mamei Asociația „Glasul Vieții”, inființata de Parintele Dan Damaschin a cumparat, din donațiile stranse, cladirea unui hotel din Iași, in care va funcționa centrul socio – medical pentru persoane nevoiașe. Este…


Ce parere ai despre aceasta stire?