Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şi-a lovit mama după ce s-a certat cu sora sa. Motivul, unul halucinant

Publicat:

Purtatorul de cuvant al , locotenent colonel Cosmin Jurcoveț, a declarat ca femeia lovita a fost o victima colaterala intre copiii sai, care s-au certat dupa ce fratelui mai mare nu i-a placut mancarea gatita de sora sa, scrie ziarulunirea.ro. Barbatul și-a lovit mama cu o solnița in cap, dupa ce femeia a incercat sa-i calmeze.

Potrivit unui comunicat de presa trimis miercuri de IJJ Alba, incidentul s-a petrecut la sfarșitul saptamanii trecute intr-un imobil situat pe strada Primaverii din municipiul Alba Iulia si a fost semnalat la 112.

"La fata locului,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Campanie umanitara pentru o mama și 5 copii ramași fara tatal lor. Inițiativa a Jandarmeriei Alba

09:35, 03.05.2024 - De Ziua Naționala a Tineretului, 2 mai, Jandarmeria Alba a dus la bun sfarșit campania umanitara inițiata la nivelul instituției in luna aprilie. Am avut in vedere o familie greu incercata, o mama cu 5 copii din localitatea Berghin. Tatal micuților a fost rapus de un infarct in timp ce facea cumparaturi…

Un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Motivul i-a surprins pe mulți

16:30, 24.04.2024 - Arhiepiscopia Tomisului a anuntat ca face cercetari, dupa ce un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Cazul a ajuns și in analiza Corpului de inspectie bisericeasca.

Motivul halucinant pentru care un un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania

20:25, 22.04.2024 - Cazul unui preot din localitatea Valu lui Traian care i-a refuzat spovedania unei femei, in varsta de 87 de ani, pentru ca aceasta nu apartine... The post Motivul halucinant pentru care un un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Scutirile de la impozitarea concediilor medicale, adoptate de guvern. Decizia ramane tot la mana medicilor

21:55, 09.04.2024 - Guvernul a aprobat, prin ordonanta de urgenta, scutirea de la plata cotizatiei asigurarilor de sanatate in indemnizatiile concediilor medicale pentru anumite categorii de pacienti. Este vorba de persoanele care sufera de afecțiuni grave, multe dintre ele incluse in programele naționale. „Principiul…

Motivul halucinant pentru care un batran in varsta de 84 de ani și-a impușcat nora. Este acuzat de tentativa de omor, iar femeia este in stare grava

18:06, 24.03.2024 - Un batran in varsta de 84 de ani este acuzat de tentativa de omor, dupa și-a impușcat nora. Femeia a ajuns in stare grava la spital. Totul s-a intamplat in casa in care locuia nora, impreuna cu fiul lui.

Crima neașteptata in Mehedinti! Un baiat de 19 ani si-a injunghiat rivalul in dragoste, de 21 de ani / FOTO

17:15, 12.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Mehedinți! Din dragoste, un tanar in varsta de 19 ani și-a injunghiat cu sange rece rivalul, un barbat in varsta de 21 de ani. Motivul: amandoi amandoi iubeau aceeasi fata.

Motivul halucinant pentru care o femeie era sa fie linșata la un restaurant din Pakistan. Pe rochia ei scria „halwa”

11:55, 26.02.2024 - O mulțime furioasa s-a abatut asupra unei femei la un restaurant din Lahore, capitala provinciei pakistaneze Punjab. Sute de oameni au incercat sa o linșeze public dintr-un motiv halucinant. Marul discordiei: rochia pe care o purta.


Ce parere ai despre aceasta stire?