Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sharon Stone spune că a pierdut custodia fiului ei din cauza unei scene din „Basic Instinct”

Publicat:

Actrița Sharon Stone a declarat ca prejudecațile judiciare au dus la pierderea custodiei fiului sau, dupa ce judecatorul care a prezidat procesul de divorț din 2004 l-a intrebat pe copilul de patru ani daca știa ca mama sa a facut „filme sexuale”, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede din cauza valului de praf saharian

10:21, 24.04.2024 - Un val de praf saharian a acoperit Atena și alte orașe grecești, fiind considerat unul dintre cele mai grave astfel de episoade care au lovit țara din 2018, au declarat meteorologi citați de The Guardian, transmite digi24.ro.

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

O femeie a atacat doi polițiști locali in Sectorul 1. Scene violente din cauza unei parcari neregulamentare (video)

16:05, 10.04.2024 - O femeie a fost retinuta pentru 24 de ore, dupa ce a atacat doi politisti de la Politia Locala Sector 1. Scandalul a pornit de la o parcare neregulamentara, conform News.ro.Incidentul a fost filmat de catre politisti.

Eugenia Șerban, dezvaluiri despre teroarea pe care o traiește din cauza fiului ei dependent de droguri: „Eram la limita”

17:45, 15.03.2024 - Eugenia Șerban a facut marturii exclusive despre coșmarul pe care il traiește din cauza fiului ei dependent de substanțe interzise. De curand, actrița a obținut un ordin de protecție impotriva baiatului ei. Iata ce a declarat!

Fronda lui Neil Young fața de Spotify din cauza lui Joe Rogan a durat doi ani / Muzica cantarețului american revine pe platforma

18:05, 13.03.2024 - ​Muzica lui Neil Young revine pe Spotify, platforma pe care artistul american nascut in Canada a boicotat-o timp de doi ani din cauza asocierii acesteia cu controversata gaza de podcasturi Joe Rogan, amintește The Guardian, citat de News.ro.

Indragita actrița Eugenia Șerban a trait un calvar din cauza fiului care se droga. Dezvaluiri șocante

10:36, 13.03.2024 - Sunt marturiile dureroase facute de indragita actrița in cadrul unui podcast. Eugenia Șerban spune ca tot calvarul a durat 14 ani, de cand Lorans, fiul ei, avea 16 ani. De atunci a devenit dependent de droguri."Foarte gravi au fost primii ani ... ultimul an a fost cel mai greu", a spus actrița.Actrița…

Mama lui Alexei Navalnii este disperata: apel in lacrimi catre Vladimir Putin/ VIDEO

08:21, 22.02.2024 - Un tribunal rus va avea nevoie de aproape doua saptamani pentru a judeca un proces intentat de mama liderului opozitiei ruse Alexei Navalnii, care contesta refuzul oficialilor de a elibera corpul fiului sau, scrie The Guardian, informeaza News.ro. Ludmila Navalniia incearca de sambata sa recupereze…

Decenii de cercetare irosite, din cauza unui congelator, la Institutul Karolinska

19:05, 06.02.2024 - Mostre prelevate in decenii de cercetare la Institutul Karolinska din Suedia au fost compromise din cauza unei defecțiuni la un congelator, in perioada sarbatorilor Craciunului, potrivit The Guardian . Valoroasele eșantioane erau stocate in rezervoare racite cu azot lichid la temperaturi de minus 190…


Ce parere ai despre aceasta stire?