Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Shakira şi Jennifer Lopez au oferit un show impresionant la Super Bowl

Publicat:

Cantaretele de origine latino-americana Shakira si au oferit, duminica seara, in pauza finalei , un recital care a reprezentat diversitatea culturala si care a impresionat prin energie, scrie news.ro.

Cele doua dive latino au prezentat 20 de cantece in aproximativ 15 minute. Show-ul din pauza finalei a fost conceput ca „o petrecere all-inclusive, care integreaza culturi si diversitatea”, dupa cum a spus Shakira in conferinta de saptamana trecuta.

Shakira a fost prima care a aparut pe scena. „Hola, Miami!”, a strigat ea, dand startul cu „”. Din medley-ul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua obiective ratate: Inca o pauza lunga pentru Simona

08:25, 02.04.2024 - Dupa ridicarea suspendarii, Simona Halep s-a aratat nerabdatoare sa revina in circuitul WTA. A primit un wild card la puternicul turneu de 1.000 de puncte de la Miami și chiar un adversar abordabil, Paula Badosa, dar nu a rezistat decat un set și doua gam

Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, in semifinale la Mastersul de la Miami

10:40, 28.03.2024 - Italianul Jannik Sinner, favorit 3, si rusul Daniil Medvedev, cap de serie numarul 4, se vor intalni in semifinale la Mastersul de la Miami, intr-o reeeditare a finalei de la Australian Open, castigata de jucatorul din Peninsula, potrivit news.ro. Sinner a trecut in semifinale de cehul Tomas Machac,…

Shakira a lansat un nou album, primul dupa o pauza de 7 ani, și „ultima” melodie despre Pique

15:35, 22.03.2024 - Dupa o absenta de sapte ani, o despartire foarte mediatizata de fotbalistul Gerard Pique si un proces pentru frauda fiscala, Shakira lanseaza vineri, un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya No Lloran”, relateaza News.ro.

Simona Halep recunoaște. Pauza de 18 luni a devastat-o: Sa fim sinceri, sunt batrana

14:15, 22.03.2024 - Sportiva a acordat primul interviu dupa infrangerea de la Miami și recunoaște cu sinceritate ca cele 18 ani de inactivitate, dar și varsta, o afecteaza enorm! Ce spune Halep desprerevenirea la cel mai inalt nivel!

Ce star din ATP a venit la Halep - Badosa! A incurajat-o frenetic pe adversara Simonei

00:05, 20.03.2024 - Stefanos Tsitsipas (25 de ani, locul 7 ATP) s-a deplasat la Miami pentru a o susține pe Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA), in meciul cu Simona Halep (32 de ani). Pauza a luat sfarșit pentru Simona Halep. Dupa o lunga perioada in care n-a putut evolua, romanca a primit un verdict favorabil de la TAS și…

Simona Halep a plecat la Miami, in primul turneu dupa un an si jumatate de pauza. „Va fi foarte greu sa reintru in forma”.

11:51, 11.03.2024 - Simona Halep a plecat, luni dimineata, la Miami, unde va participa la primul turneu dupa un an si jumatate. Jucatoarea romana de tenis a declarat ca nu si-a stabilit inca obiectivele pentru urmatoarea perioada, in condițiile in care ii va fi greu sa reintre in forma care a consacrat-o.

Halep a plecat la Miami, pentru primul turneu dupa un an și jumatate de pauza. "Parca nici nu știam ce sa mai imi pun in geanta"

10:00, 11.03.2024 - Simona Halep a plecat luni dimineața spre Statele Unite, unde va juca in primul sau turneu dupa un an și jumatate de pauza. A primit o invitație la Miami inca de a doua zi dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea.

Cum arata casa Shakirei din Miami. Aici iși crește cei doi copii pe care ii are cu Gerard Pique

13:30, 01.02.2024 - Nu mulți știu, insa Shakira s-a mutat cu cei doi copii ai sai, Milan și Sasha, asta dupa ce ea și Gerard Pique s-au desparțit. Artista a decis sa se bucure de creșterea și educația lor, motiv pentru care s-a mutat intr-un loc spectaculos. Iata cum arata casa cantareței din Miami! Aici iși crește cei…


Ce parere ai despre aceasta stire?