Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfaturile nutriționistului privind consumul de alcool în această perioadă

Publicat:

Cantitatea face otrava, spune . Potrivit nutriționistului, atata timp cat controlam cantitatea de alcool consumata și aceasta nu este prea mare, nu este nicio problema. In plus, și hidratarea trebuie facuta corect: este cald in interior, dar este frig afara și se poate intampla sa nu simțim nevoia sa bem apa. Riscul este sa ne deshidratam, atrage atenția : „Se consuma multa cafea in aceasta perioada, se sta mult noaptea pana tarziu pentru ca se petrece și ne intalnim cu prietenii, cu familia și se doarme puțin. Iarași, riscul de deshidratare crește foarte tare.”…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Consumul excesiv de alimente ultraprocesate este legat de moartea timpurie și probleme cerebrale

10:55, 10.05.2024 - Un studiu amplu sugereaza ca ar putea exista un motiv serios pentru a va limita consumul de alimente ultraprocesate – moartea timpurie, transmite Washington Post. Studiul, efectuat pe 115.000 de persoane, a constatat ca cei care au consumat cantitați mari de alimente ultraprocesate, in special carne…

Efectele mancarurilor ultraprocesate, pe o perioada de 30 de ani. Alimentele care cresc riscul de deces prematur

12:25, 09.05.2024 - Consumul mare de alimente ultraprocesate este legat de un risc ușor mai mare de deces prematur. Concluzia aparține oamenilor de știința americani, in urma unui studiu realizat pe o perioada de 30 de ani și publicat in The BMJ.

Consumul excesiv de sare merge mana in mana cu bolile de inima si creste riscul de boli de rinichi

01:10, 22.04.2024 - Sarea sau clorura de sodiu reprezinta o componenta esențiala a regimului alimentar și se regasește, in mod natural, in unele alimente, precum peștele și fructele de mare, iar producatorii o adauga in majoritatea alimentelor procesate. Importanța acestui mineral este vitala din mai multe motive: contribuie…

Consumul de alcool crește riscul de boli de inima, mai ales in cazul femeilor

20:10, 29.03.2024 - Noi date sugereaza ca un obicei regulat de a bea alcool poate crește riscul de a dezvolta boli de inima. Acest lucru pare sa fie valabil mai ales pentru femei, potrivit concluziilor unui studiu care va fi prezentat la sesiunea științifica anuala a Colegiului American de Cardiologie.

Firmele care  ar fi trebuit sa utilizeze e-Factura dar nu au transmis inca nicio factura prin sistemul electronic vor fi notificate de ANAF

07:15, 25.03.2024 - Perioada in care nu sunt aplicate sancțiuni pentru nerespectarea obligației de a transmite facturile emise și in sistemul e-Factura  va fi extinsa pana la 31 mai, a declarat ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. Prin urmare,  primele sancțiuni pentru neindeplinirea obligației de a raporta și in e-Factura,…

Catalin Cirstoiu vrea in Capitala, la fel ca la Pitești, sistemul de semaforizare inteligenta, soluția pentru fluidizarea traficului

23:45, 20.03.2024 - Managerul Spitalului Universitar, Catalin Cirstoiu, candidatul Alianței PNL – PSD la primaria Capitalei, a declarat ca printre primele lui planuri pentru mandatul de primar general este sistemul de semaforizare inteligenta, soluția absolut necesara pentru fluidizarea traficului in București. O soluție…

Principalele riscuri care ne pot afecta in urmatorii doi ani sunt riscul conflictelor armate intre state și cel de dezinformare (CFA Romania)

08:00, 27.02.2024 - Principalele riscuri care pot afecta Romania in urmatorii doi ani sunt riscul de conflicte armate intre state și riscul de dezinformare, arata cel mai recent sondaj al Chartered Financial Analyst (CFA®) Romania, remis marți HotNews.

INS: Productia interna de energie primara a scazut usor anul trecut, la 17,924 milioane tone echivalent petrol, iar importul a scazut cu 5,3% fata de 2022, la 14,973 milioane tone echivalent petrol

11:55, 14.02.2024 - ”Principalele resurse de energie primara, in perioada 1.I-31.XII.2023, au totalizat 32,897 milioane tone echivalent petrol (tep), in scadere cu 979.000 tep fata de perioada 1.I-31.XII.2022 . Productia interna a insumat 17,924 milioane tep, in scadere cu 148.800 tep (-0,8%) fata de perioada 1.I-31.XII.2022,…


Ce parere ai despre aceasta stire?