Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sezonul rece vine cu facturi mai mici la încălzire

Publicat:

Consumatorii ar putea avea costuri mai mici cu incalzirea in sezonul rece. Specialiștii in energie se așteapta la o ieftinire dupa ce prețurile gazelor naturale și ale lemnelor de foc sunt mai mici decat in perioada similara a anului trecut.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta de cod galben de viituri in mai multe județe: raurile vizate (harta)

11:26, 25.04.2024 - Specialistii INGHA anunta, joi, cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete, pana vineri la ora 10.00.”Ca urmare a precipitatiilor prognozate, cedarii apei din stratul de zapada din zona montana ȋnalta si propagarii, hidrologii I.N.H.G.A.

VIDEO | Au aparut dovezi clare ca exista o planeta ascunsa in sistemul nostru solar: Ce spun specialiștii

15:55, 20.04.2024 - Oamenii de știința spun ca au gasit noi dovezi ca exista o planeta ascunsa in sistemul nostru solar.De ani de zile, unii astronomi au sugerat ca un comportament neobișnuit la marginea sistemului nostru solar este cel mai bine explicat de o alta planeta nedescoperita.

Atenție la capușe! Caldura le face active iar mușcaturile lor pot fi fatale

14:15, 15.04.2024 - Sezonul capușelor a inceput mult mai devreme din cauza caldurii. Primii pacienți mușcați de capușe au ajuns la camerele de garda inca de la jumatatea lunii februarie. Medicii se așteapta ca, pe fondul vremii extrem de calde, fenomenul sa ia amploare in perioada urmatoare, zonele din sudul și vestul…

Alerta meteo - Incepe sezonul furtunilor: avertizare cod galben emisa de ANM

17:11, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca vremea se strica sambata dupa amiaza in mai multe zone ale Moldovei. Specialiștii au emis avertizare cod galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice. Sunt vizate numeroase localitați din județele Iași și Vaslui.

Daca ai aceasta grupa de sange, ești ținta aproape sigura pentru capușe

15:05, 05.04.2024 - Doar 20% dintre capuse sunt infectate, iar procentul celor care transmis boala Lyme este de pana la 3%. Chiar daca procentul este mic, asta nu inseamna ca nu trebuie sa luam masuri, pentru ca riscul exista.Cercetatorii cehi au descoperit ca exista o grupa sanguina predispusa la mușcaturile de capușe…

Dinamo, in doliu » A murit Gheorghe Iamandi, fostul atacant care a prins semifinala cu Liverpool in Cupa Campionilor Europeni

10:06, 06.02.2024 - Gheorghe Iamandi, fost jucator la Dinamo, in sezonul 1983-1984, a murit luni seara, la Tulcea. Ar fi implinit 67 de ani la inceputul lunii aprilie. Acesta a murit din cauza unor probleme de sanatate, fiind rapus de o boala cumplita. Iamandi a facut partea din marea generație a lui Dinamo care in sezonul…

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.

Cum recomanda specialiștii auto sa fie incalzita mașina inainte de a pleca la drum in sezonul rece. Soluții la indemana

10:05, 27.01.2024 - Pornirea mașinii in sezonul rece este, de multe ori, o provocare pentru șoferi, care trebuie sa fie atenți la mai multe aspecte. Specialiștii recomanda ca atunci cand porniți mașina intr-o dimineața rece sa nu accelerați imediat, iar pornirea sa se faca domol.


Ce parere ai despre aceasta stire?