Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sezonul al IV-lea! Episodul I | Râzi AICI cu Dragoş Moştenescu! Protagoniştii primelor două glume sunt Cabral şi Ianţu!

Publicat:

Protagonistii primelor doua glume sunt Cabral, vedeta postului Acasa TV si , fostul prezentator al emisiunii "Vrei sa fii milionar". Mostenescu nu ezita sa ii ia la misto pe cei doi, stiind ca acestia au un simt al umorului foarte dezvoltat.

a revenit cu o noua serie de bancuri pe libertatea.ro, dupa ce primele trei sezoane s-au bucurat de un real succes.

Apasa AICI pentru a vedea toate clipurile din seria RAZI cu DRAGOS MOSTENESCU!

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitat, sociologul Alfred Bulai (sezonul 3, episodul 36)

12:11, 03.06.2024 - Se prezinta ca fiind „Profesor de peste 30 de ani, cu un doctorat in sociologie obținut in urma cu 25 de ani, autor a numeroase carți și articole, a unor filme documentare și a doua romane.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 18, sezonul 2. Maria Țapușa prezinta casa cuplului Eva și Victor Pop!

23:01, 17.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 18 din sezonul 3. Ana Bodea prezinta casa Vornicu: „E camera mea preferata”

23:00, 16.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Bravo, tata! Rezumat episodul 7, sezonul 2, din 31 martie. Gioni reunește trupa Lucky Boys intr-o noua varianta

01:06, 01.04.2024 - In al șaptelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni merge la Dan Bursuc pentru sfaturi, dar și cum trupa Lucky Boys s-a reunit. Cele mai noi episoade din noul sezon al serialului le vezi pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?