Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sex-simbolul Madalina Ghenea a nascut o fetita!

Publicat:

a nascut o fetita, iar din cate se pare micuta a fost adusa pe lume, in foarte mare secret, la o clinica privata. Atat manechinul cat si bebelusul ei se simt bine.

Frumoasa actrita a nascut in aceasta marti, iar fericitul moment s-a produs in foarte mare secret. In plus, marele anunt a fost facut in urma cu putin timp, iar cu siguranta Madalina Ghenea este in al noualea cer, mai ales ca a asteptat cu sufletul la gura sa isi stranga in brate fetita.

&"Madalina a stat toata ziua in travaliu, chiar mai bine de 11 ore! Cu toate acestea, nu a dorit sa mearga…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O cunoscuta influencerița din Romania a nascut. A devenit mama pentru prima data și a adus pe lume o fetița / FOTO

12:40, 22.05.2024 - A anunțat in urma cu cateva luni ca traiește o perioada unica de cand a aflat ca va deveni mama, iar de curand, a nascut. O cunoscuta influencerița din Romania a adus pe lume primul ei copil, o fetița perfect sanatoasa.

Monica Tatoiu a descoperit ca are un frate secret, in urma cu un an. Cum a reacționat vedeta: „Ne-am gasit...”

01:26, 15.05.2024 - Monica Tatoiu, una dintre cele mai indragite vedete din Romania a facut dezvaluiri neașteptate. Femeia de afaceri marturisește cum a aflat de un frate vitreg, in urma cu un an, atunci cand se afla in Statele Unite ale Americii. Care a fost reacția sa cand a auzit vestea!

Motivul pentru care Paula Seling a vrut sa se mute in Franța. Artista și-a deschis sufletul. „Nu am putut”

16:35, 28.04.2024 - Paula Seling, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Cu o cariera de peste 25 de ani, vedeta a cucerit inimile tuturor cu vocea ei deosebita. Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, Paula a scos la iveala amanunte mai puțin știute despre ea. De asemenea, vedeta…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Ilie Nastase, tata la 77 de ani? Anuntul facut de fostul tenismen: „Ioana vrea neaparat o fetita”

23:30, 09.04.2024 - Ilie Nastase este unul dintre cei mai cunoscuți barbați din Romania. Fostul tenismen a avut mereu o viața amoroasa controversata, dar lucurile par sa se fi așezat acum, alaturi de soția lui, Ioana. Vedeta are planuri mari de viitor și se gandește chiar sa devina din nou tata. Ilie Nastase viseaza sa…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Diana Enache, botez cu mare fast! Vedeta și-a botezat fetița in secret. Imagini de la eveniment emoționant al nepoatei lui Adrian Enache / FOTO

09:06, 06.03.2024 - In acest weekend, in Capitala, a fost petrecere de zile mari. Diana Enache, fiica cunoscutului artist Adrian Enache, și-a botezat fiica in mare secret. Chiar daca evenimentul a fost unul privat, ferit de ochii curioșilor, de curand, au aparut și imagini de la petrecerea de dupa creștinarea micuței Maria…


Ce parere ai despre aceasta stire?