Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serghei Lavrov: ”Noi nu am invadat Ucraina și nu avem planuri de a invada alte țări”

Publicat:

Rusia nu a invadat Ucraina și nu intenționeaza sa atace alte țari, a declarat joi ministrul rus de externe , dupa discuții cu omologii sai ucraineni și turci, și .

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lavrov avertizeaza ca Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa lupte pentru Ucraina

14:11, 13.05.2024 - Ministrul de Externe rus in exercitiu, Serghei Lavrov, a declarat ca daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita, citat de agentia de stat de presa RIA Novosti, potrivit Reuters, preluat de Agerpres. 

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Lavrov: Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici in cazul reluarii negocierilor de pace

18:50, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina: Lavrov anunța ca razboiul continua

18:40, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE, potrivit Agerpres.

China pune la punct SUA, dupa acuzațiile de colaborare cu Rusia: 'Nu acceptam critici sau presiuni!'

13:55, 10.04.2024 - China a declarat miercuri ca respinge orice "critica sau presiune" cu privire la legaturile sale cu Rusia, dupa ce Statele Unite au avertizat cu o zi inainte Beijingul ca il vor considera responsabil daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, in conditiile in care Beijingul si-a reinnoit promisiunile…

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia cere Kievului sa iși aresteze șeful securitații și sa il trimita la Moscova

13:10, 01.04.2024 - Ministerul rus de externe a cerut duminica seara Ucrainei sa il aresteze pe șeful serviciului de securitate de la Kiev și sa il extradeze la Moscova, relateaza Business Insider. Ministerul condus de Serghei Lavrov a remis un comunicat de presa in care il invinovațește pe Vasil Maliuk, directorul Serviciului…

Rusia – Ucraina, ziua 732. Chestiunea apartenenței peninsulei Crimeea este tranșata, este a Rusiei, susține Lavrov

11:00, 17.03.2024 - Chestiunea apartenenței peninsulei Crimeea este definitiv inchisa, ea este a Rusiei, a declarat ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov. Ministrul Lavrov a facut aceasta precizare intr-un mesaj pe care l-a transmis cu prilejul celei de a zecea aniversari a ceea ce Kremlinul denumește “reunificarea…

Maria Zaharova avertizeaza ca razboiul din Ucraina risca sa scape de sub control din cauza uneia sau a doua țari NATO: „Occidentul pașește acum pe marginea abisului”

18:35, 13.03.2024 - Moscova a avertizat miercuri, 13 martie, prin vocea purtatoarei de cuvant a Ministerului de Externe, ca razboiul din Ucraina ar putea scapa de sub control și s-ar putea extinde geografic din cauza ,,acțiunilor provocatoare nechibzuite" ale unuia sau doua state membre din alianța militara NATO, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?