Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sens giratoriu, lângă pasarela din Partoș, pentru acces mai ușor spre intrarea pe Autostrada A10 (nodul Alba Iulia – Sud)

Publicat:

Primaria Municipiului Alba Iulia a lansat o achiziție publica pentru servicii de elaborare a documentației tehnico-economica, faza studiu de fezabilitate, in cadrul proiectului „Amenajare sens giratoriu la intersecția strazilor Regiment V Vinatori, I și DN CALB”. lulia Sud al autostrazii A10 este foarte putin folosit, datorita faptului ca din acest nod […] The post Sens giratoriu, langa pasarela din Partoș, pentru acces mai ușor spre intrarea pe Autostrada A10 (nodul Alba Iulia - Sud) first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe albaiuliainfo.ro…  

Sursa articol: albaiuliainfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii despre parcarea care va fi construita langa Spitalul de Urgența Targu Mureș

12:05, 25.04.2024 - Comisia de Analiza Tehnica din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, ca proiectul "Amenajare parcare auto ecologica provizorie pe o perioada de trei ani" propus a fi realizat in localitatea Targu Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, nu se supune evaluarii impactului asupra…

Turcul care a tranșat-o pe Mirela a dormit in casa soacrei sale dupa ce a aruncat sacii pe camp, langa autostrada

15:40, 18.04.2024 - Turcul Cam Abdulkadir, suspect in cazul crimei de pe autostrada, care a recunoscut fapta in fața anchetatorilor, le-a povestit acestora ce a facut dupa ce a ingropat-o pe Mirela Bitfoi pe un camp din Dambovița.

Gestul șocant facut de afaceristul turc, dupa ce a ucis-o pe Mirela și a aruncat-o langa autostrada

11:30, 15.04.2024 - Afaceristul turc care a ucis-o pe Mirela Bitfoi pentru o datorie de 10 mii de lei si i-a aruncat apoi cadavrul la marginea autostrazii va fi scos din arest pentru reconstituire. Dupa ce a ucis-o pe femeie, barbatul s-a intalnit cu sora ei.

Femeia care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, a vorbit cu sora ei inainte sa plece de acasa. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”

14:20, 11.04.2024 - Detalii tulburatoare ies la iveala in cazul femeii gasite ucise și abandonate pe un camp langa autostrada. Intr-un moment deosebit de tragic, se dezvaluie ca victima a purtat o conversație cu sora sa inainte de a pleca de acasa, oferind un ultim semn de viața inainte de dispariție. Ce i-a spus acesteia…

S-a a aflat cine este femeia ucisa, transata si aruncata pe camp, langa autostrada. Oamenii legii au deja un cerc de suspecti

13:10, 09.04.2024 - Noi informații in cazul femeii ucise, tranșate și aruncate pe camp, langa autostrada. S-a aflat identitatea victimei. Potrivit unor surse, tanara avea 38 de ani si a fost data disparuta in urma cu mai bine de o luna, pe data de 6 martie 2024.

Peste 60 noi locuri de parcare amenajate in cartierete Cetate și Partoș, din Alba Iulia

13:10, 07.03.2024 - Primarul Gabriel Pleșa anunșa ca au fost amenajate peste 60 de noi locuri de parcare rezidențiala au fost amenajate la Alba Iulia, pe mai multe strazi din cartierele Cetate și Partoș. „66 noi locuri de parcare rezidențiala pentru albaiulieni. Continuam, așa cum am promis, sa ne ocupam de amenajarea…

Legatura neștiuta dintre miros și depresie. Cheia care deblocheaza amintile: „Are acces direct, de super-autostrada, la creier”

15:05, 14.02.2024 - Mirosurile familiare deblocheaza amintiri la persoanele cu depresie. Ar putea "terapia olfactiva" sa ajute pacienții? Studiile arta ca persoanele cu depresie au probleme legate de anumite amintiri.


Ce parere ai despre aceasta stire?