Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Semaforul de pe Podul Porțelanului, coșmar pentru șoferi - FOTO

Publicat:

Șoferii care au traversat vineri dimineața podul Porțelanului s-au &"lovit&" de o frumoasa aglomerație generata de noul semafor montat de Primaria Cluj-Napoca.

&"E dezastru. ține foarte puțin. Cei din capat nu te lasa sa intri pentru ca ei au prioritate. Iar dinspre Carbochim vin cate 2-3 masini spre Iris și trebuie sa astepti verdele...&", susține un șofer, pe grupul jud. Cluj.

&"Nu era mai bine nici fara semafor, ca romanul tot bizon e .... pe toti ii durea in p... de indicatoare. Deci, cu sau fara semafor e la fel de naspa. Acolo trebuie un pod nou,…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Ciuca, la Timișoara: „Vom susține in continuare cota unica de impozitare”

22:25, 28.05.2024 - Nicolae Ciuca, la Timișoara: „Vom susține in continuare cota unica de impozitare”. Nicolae Ciuca, președintele PNL, a declarat, astazi, la Timișoara, ca liberalii vor susține in continuare cota unica de impozitare.

Ciuca și Ciolacu, opinii divergente: 'Cota unica nu și-a incheiat aplicabilitatea. PNL o susține in continuare'

18:35, 28.05.2024 - Președintele PNL Nicolae Ciuca a declarat, marți, la Timișoara, ca partidul pe care il conduce susține in continuare cota unica, despre care spune ca a ajutat la dezvoltarea economiei.„Cota unica nu și-a incheiat aplicabilitatea in Romania.

Manchester United, campionat de COȘMAR! Ten Hag a doborat TREI recorduri negative și e cerut afara: „Sa-l schimbe!”

22:15, 19.05.2024 - Manchester United a caștigat cu Brighton in ultima etapa a sezonului de Premier League, 2-0, dar a incheiat campionatul pe locul 8, cea mai joasa clasare din 1990 incoace și din era Premier League! Sezon de coșmar pentru Manchester United in al doilea an sub comanda sub comanda lui Erik ten Hag: eliminare…

Spionii de la STB: șoferii care circula pe banda unica vor fi filmați din autobuzele și troleibuzele STB, apoi amendați

14:00, 28.03.2024 - Un proiect prin care șoferii care intra pe banda unica, destinata mijloacelor de transport in comun, vor fi filmați și amendați este in atenția celor de la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a declarat joi ca sustine proiectul anuntat de viceprimarul Stelian Bujduveanu, privind montarea unor camere video…

Primaria Capitalei va monta camere video pe masinile STB, pentru a-i inregistra pe soferii care intra pe banda unica

13:06, 28.03.2024 - Primarul gneral al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat joi ca sustine proiectul anuntat de viceprimarul Stelian Bujduveanu, privind montarea unor camere video pe masinile STB, pentru a-i surprinde pe soferii care intra pe banda unica dedicata autobuzelor și troleibuzelor.

Slovenia l-ar putea sprijini pe Iohannis la NATO. Initial anuntase ca-l sustine pe Rutte, acum analizeaza „serios” ambele candidaturi

07:50, 22.03.2024 - Premierul Sloveniei, Robert Golob, a lasat deschisa posibilitatea ca tara sa sa sprijine candidatura presedintelui Klaus Iohannis la sefia NATO, desi initial Ljubljana anuntase ca il sustine pe premierul olandez Mark Rutte.

Ciuca susține ca medicul Cirstoiu are șanse sa-l invinga pe Nicușor Dan la alegerile locale

13:41, 18.03.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a precizat ca in cazul in care medicul Catalin Cirstoiu ar urma sa fie candidatul Coaliției la Primaria Generala acesta are șanse sa-l invinga pe Nicușor Dan.


Ce parere ai despre aceasta stire?