Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful SIS despre cele 3 rachete rusești, care au survolat spațiul RM: „Nu a fost o deviere de la curs, ci direcția lor prestabilită”

Publicat:

Serviciul de Informatii si Securitate, Alexandru Musteața confirma ca in timpul atacurilor rusești trei rachete au survolat spațiu . „Da, a traversat trei rachete de croaziera care au fost lansate de armata Federație Ruse țintind anumite puncte civile din Ucraina și ele au mers ulterior pe teritoriul Ucrainean”, a declarat șeful SIS in cadrul emisiunii .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Șeful serviciului rus de informații ii aduce aminte lui Macron de soarta lui Napoleon: 'Un eventual contingent francez in Ucraina va deveni o ținta prioritara'

19:16, 19.03.2024 - Serghei Nariskin, șeful serviciului rus de informații externe - SVR - a declarat marți ca orice militar francez trimis in Ucraina pentru a ajuta la lupta impotriva Rusiei va fi o ținta prioritara pentru trupele rusesti, a informat agenția de presa TASS. "Acesta (un eventual contingent francez) va…

Moldova vrea sa adere la UE mai devreme de 2030

09:10, 06.03.2024 - Președintele Parlamentului, Igor Grosu, considera ca Republica Moldova ar putea adera la UE inainte de 2030. Intrebat cand ar putea adera Republica Moldova la UE, Grosu a spus ca președintele Maia Sandu a stabilit ca obiectiv aderarea inainte de 2030. “Acesta este obiectivul pe care ni l-am stabilit.…

(video) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:25, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, a susținut o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live/update) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:16, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:06, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

Ucraina acuza Rusia ca lovește cu rachete nord-coreene ținte civile. „Cel putin 24 de morți, peste 100 de raniți”

17:20, 22.02.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a acuzat, joi, Rusia de utilizarea de rachete de fabricatie nord-coreeana pentru a efectua lovituri sangeroase in Ucraina impotriva unor tinte civile, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Ucraina acuza Rusia ca ataca ținte civile cu rachete nord-coreene

14:30, 22.02.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a acuzat joi Rusia de utilizarea de rachete de fabricatie nord-coreeana pentru a efectua lovituri sangeroase in Ucraina impotriva unor tinte civile, relateaza AFP, potrivit agerpres.ro. “Vorbim despre rachete balistice Hwasong-11 (KN-23/24) (…) Potrivit anchetei…

Ucraina a destructurat o rețea ruseasca de spionaj care transmitea informații despre industria sa militara

13:30, 05.02.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a destructurat o retea ruseasca de spionaj care opera in trei regiuni ale tarii, aproape de linia frontului, si transmitea informatii despre industria militara ucraineana, ale carei facilitati au fost vizate de atacuri aeriene rusesti in ultimele saptamani.


Ce parere ai despre aceasta stire?