Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful diplomației americane, Mike Pompeo, mesaj pentru ortodocși: „Fie ca evlavia să întărească speranța voastră în lupta cu pandemia”

Publicat:

Secretarul de stat american a adresat un mesaj cu ocazia Pastelui ortodox, in care isi exprima speranta ca evlavia credinciosilor le va intari speranta si determinarea in lupta cu pandemia COVID-19.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rareș Bogdan prezice o lupta in trei pentru Primaria Capitalei: 'Piedone s-a nascut speranța și a murit talent'

00:16, 29.04.2024 - Rareș Bogdan a declarat, duminica, la Realitatea PLUS, ca Nicușor Dan scade in sondaje, și astfel, alaturi de Gabriela Firea și Sebastian Burduja, duce o lupta acerba pentru scaunul de la Primaria Capitalei. Mai mullt, Rareș Bogdan nu il ia in considerare pe Cristian Popescu Piedone, despre care spune…

Intrevedere intre seful diplomatiei americane si omologul sau chinez

09:50, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe, Wang Yi, la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia, informeaza Reuters…

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Șeful NATO avertizeaza ca „o alianța solida a puterilor autoritare” lupta impotriva democrațiilor occidentale

09:40, 07.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca o "alianta a puterilor autoritare" actioneaza din ce in ce mai strans impotriva democratiilor occidentale si a avertizat ca lumea a devenit mai "imprevizibila", informeaza EFE, preluata de Agerpres.

"Gaza nu mai e inchisoare, e cimitir in aer liber". Șeful diplomației UE infurie Israelul, care ii cere "sa inceteze cu atacurile"

14:06, 18.03.2024 - Șeful diplomației Uniunii Europene Josep Borrell l-a acuzat luni dimineața pe premierul israelian Benjamin Netanyahu de „foametea” din Gaza și a cerut Israelului sa permita urgent ajutoarele umanitare cu alimente. „Inainte de razboi, Gaza era cea mai mare inchisoare in aer liber. Astazi este cel mai…

Hubert Thuma, șeful CJ Ilfov, despre proiectul de eutanasiere a pisicilor fara stapan: Soluția nu e uciderea in masa

22:10, 13.03.2024 - Hubert Thuma a reacționat la propunerea legislativa inițiata de deputatul Daniel-Liviu Toda si sustinuta de alti cinci deputati neafiliati, care prevede ca pisicile de pe strada, considerate a fi fara stapan, sa fie capturate, duse in adaposturi si eutanasiate in cazul in care nu sunt adoptate. Președintele…

2 ani de razboi in Ucraina. Stoltenberg: Situatia pe campul de lupta ramane extrem de dificila, insa nu trebuie sa ne pierdem speranta

14:15, 24.02.2024 - Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg indeamna sambata Ucraina si pe aliatii acesteia, intr-un mesaj inregistrat, „sa nu-si piarda speranta”, la marcarea a doi ani de declanșarea invaziei ruse de catre presedintele rus Vladimir Putin, relateaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?