Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şeful CJ Buzău, Cristinel Bîgiu, a fost exlcus din PSD după eliberarea mandatului de arestare

Publicat:

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, , si finul lui au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Primul este acuzat de luare de mita, al doilea de complicitate la luare de mita.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viktor Orban il apara pe Netanyahu in fața mandatului de arestare cerut de Curtea Penala Internationala. „Propunerea este rusinoasa”

15:40, 21.05.2024 - Premierul ungar Viktor Orban a calificat marti drept „absurda” si „rusinoasa” cererea procurorului-sef al Curtii Penale Internationale (CPI) de emitere a unui mandat de arestare impotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii in razboiul din Fasia…

Soarta lui Netanyahu, in mainile unei romance: Iulia Motoc va prezida completul care se va pronunta asupra mandatului de arestare

21:31, 20.05.2024 - Un complet de trei judecatori ai CPI urmeaza sa se pronunte asupra cererii formulate luni de procurorul-sef al acestei instante de emitere a unor mandate de arestare impotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu, a ministrului apararii Yoav Gallant si a trei lideri principali ai Hamas.

Israelul considera „o rusine istorica” cererea procurorului CPI de emitere a mandatului de arestare pentru Netanyahu

18:00, 20.05.2024 - Ministrul israelian de externe, Israel Katz, a calificat luni drept o „decizie scandaloasa” cererea procurorului Curtii Penale Internationale (CPI) de emitere a unor mandate de arestare impotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu si ministrului apararii israelian, Yoav Gallant.

Primul arest dupa demiterea lui Șoigu: Un șef din Ministerul Apararii rus este acuzat de luare de mita

13:00, 14.05.2024 - Șeful departamentului de resurse umane de la Ministerul rus al Apararii a fost arestat sub suspiciunea de luare de mita, a anunțat marți Comitetul de Investigații, potrivit caruia Iuri Kuznețov „a primit mita la scara deosebit de mare", potrivit digi24.ro .

Prima arestare dupa demiterea lui Șoigu. Un șef din Ministerul Apararii rus este acuzat de luare de mita

11:35, 14.05.2024 - Șeful departamentului de resurse umane de la Ministerul rus al Apararii a fost arestat sub suspiciunea de luare de mita, a declarat marți Comitetul de Investigații, potrivit caruia Yuri Kuznețov „a primit mita la scara deosebit de mare".

Luare de ostatici in Țarile de Jos. La ora 14.45 polițiștii au reușit eliberarea tuturor persoanelor ținute captive

15:41, 30.03.2024 - Un numar necunoscut de persoane au fost luate ostatice sambata dimineața intr-o populara cafenea Țarile de Jos, orașul Ede, dar autoritațile nu au pana acum... The post Luare de ostatici in Țarile de Jos. La ora 14.45 polițiștii au reușit eliberarea tuturor persoanelor ținute captive appeared first…

Judecata amanata in dosarul lui Daniel Buzamat, șeful Reiser Barlad acuzat de luare de mita

15:05, 22.02.2024 - Cu mandatul de arestare prelungit, conform deciziei Tribunalului Vaslui, dar fara o decizie definitiva, Daniel Buzamat, șeful Reiser Barlad prins cu mita in frigider, a avut emoții in fața judecatorilor Curții de Apel Iași. Astfel, in loc sa ceara inlocuirea masurii privative de libertate, Buzamat a…


Ce parere ai despre aceasta stire?