Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șefa Agenției Antidrog, despre consumul de droguri în rândul elevilor: „Școlile își vor activa grupuri de acțiune”. Copiii ajung să consume substanțe interzise înainte de 13 ani.

Publicat:

Lupta cu consumul de droguri in randul tinerilor va fi asumata de toate ministerele și instituțiile ce au atribuții in educarea și protejarea copiilor, iar fiecare școala va dispune de un „grup de acțiune” in acest sens, potrivit directorului Agenției Naționale Antidrog.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interventii ale politistilor in Navodari, judetul Constanta. Au fost aplicate amenzi de 6.000 de lei

15:50, 19.04.2024 - La data de 18 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Orasului Navodari au desfasurat o actiune pentru prevenirea traficului si consumului de droguri sau alte substante interzise. La data de 18 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Orasului Navodari au desfasurat o actiune pentru prevenirea…

Atenție, urmeaza informații cu impact social, emoțional

15:20, 31.03.2024 - Atenție, ne spune directorul Agenției Naționale Antidrog , Comisar-șef de poliție Georgiana-Ramona DABIJA, parinții pot  cauza consumul de droguri copiilor. ”Trebuie sa invațam sa ne cunoaștem copiii” La Dialogurile Puterii, in Campania ”Cu tine, inainte și dupa drog” , discutam fara teama, fara a stigmatiza,…

Trei tineri impartașesc povestea lor despre consumul de droguri și mesajul lor pentru ceilalți

08:35, 23.03.2024 - Marian, Ionut si Paul. Sunt tineri cu nume fictive. Marian are 30 de ani, Ionut 19 si Paul 34. I-am gasit in Centrul de Evaluare si Tratament al Toxicodependentelor Sfantul Stelian din Capitala, una dintre putinele astfel de unitati sanitare din intreaga tara si singura din Capitala, unde in alte spitale…

Conferința de prevenire a consumului de droguri in randul elevilor, la Turda / Maria Forna: „Consumul de droguri curma destine și ucide vieți”

12:20, 16.03.2024 - Peste 600 de elevi, parinți și profesori din municipiul Turda au participat, vineri, la un eveniment la care au fost informați cu privire la pericolul reprezentat de consumul de substanțe psihoactive.

Inspecoratul Școlar din Cluj: E nevoie de modificari legislative pentru percheziționarea elevilor in școli/Sunt copii de 12-13 ani, elevi de gimnaziu, care ajung la droguri

11:11, 15.03.2024 - Continue reading Inspecoratul Școlar din Cluj: E nevoie de modificari legislative pentru percheziționarea elevilor in școli/Sunt copii de 12-13 ani, elevi de gimnaziu, care ajung la droguri at Info real.

Vești noi in randul șoferilor din Romania! Vor fi testati pentru consumul de droguri si alcool in ambulanta

19:15, 13.03.2024 - Vești noi in randul șoferilor din țara noastra! Conducatorii auto implicati in accidente vor fi testati pentru consumul de droguri si alcool direct in ambulanta. Acesta este noul ordin al Ministerului Sanatatii și schimba total regulile examenului toxicologic. Iata ce presupune aceasta schimbare!

S-au gasit droguri in apa reziduala din București! Ar fi vorba despre substanțe precum cocaina sau ecstasy

13:16, 04.03.2024 - Caz halucinant in București. Au fost gasite droguri in apa reziduala din mai multe zone, in urma unor analize. Ar fi vorba despre substanțe foarte periculoase, precum cocaina, ecstasy și alte droguri. Iata ce s-a intamplat și cum a reacționat directoarea Agenției Naționale Antidrog!


Ce parere ai despre aceasta stire?