Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ședința cabinetului de război israelian privind represaliile la atacul iranian s-a încheiat. Opțiunile puse în discuție

Publicat:

Sedinta cabinetului de razboi israelian desfasurata luni dupa-amiaza pentru a decide asupra pasilor de urmat dupa atacul iranian cu drone si rachete efectuat sambata noaptea s-a incheiat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Relațiile Turcia-Israel raman tensionate și dupa atacul iranian: „Netanyahu trage toata regiunea in razboi ca sa ramana la putere”

23:20, 17.04.2024 - Turcia l-a acuzat, miercuri, pe premierul guvernului israelian, Benjamin Netanyahu, ca intentioneaza sa traga Orientul Mijlociu in razboi „pentru a ramane la putere”, pe fondul unui conflict sangeros in Fasia Gaza cu teroriștii Hamas.

Cum l-a facut Iranul mai puternic pe Benjamin Netanyahu. Opțiunile de pe masa premierului israelian (Politico)

07:05, 16.04.2024 - Atacul iranian impotriva Israelului din weekend ii da un nou avantaj politic nesperat lui Benjamin Netanyahu, in contextul in care pana la loviturile iraniene din weekend, premierul israelian parea ca și-a epuizat complet capitalul politic la nivel internațional, tot mai multe țari alaturandu-se vocilor…

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

Șeful Statului Major confirma. Israelul va raspunde atacului iranian

21:45, 15.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters. „Lansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian va primi un raspuns”,…

Efectul direct al razboiului dintre Iran și Israel: cum vor reacționa marii jucatori, la conflictul din Orientul Mijlociu

06:50, 15.04.2024 - Iranul a avertizat duminica Israelul si Statele Unite cu privire la ”un raspuns mult mai amplu”, daca vor exista represalii pentru atacul sau in masa cu drone si rachete impotriva teritoriului israelian, de sambata, in conditiile in care Israelul a spus ca campania nu s-a incheiat inca”. Atacul iranian…

BBC: Unanimitate in guvernul israelian privind raspunsul la atacul iranian

20:05, 14.04.2024 - Hanoch Milwidsky, vicepreședinte al parlamentului israelian și membru al Knessetului din partea Partidului Likud al premierului Netanyahu, a declarat pentru BBC ca exista unanimitate in guvernul israelian cu privire la faptul ca ar trebui sa existe un raspuns la atacul iranian.

Spatiul aerian israelian, redeschis dupa atacul iranian impotriva Israelului

10:25, 14.04.2024 - Spatiul aerian israelian, inchis in timpul noptii de sambata spre duminica chiar inainte de atacul iranian impotriva Israelului, a fost redeschis de la ora 04:30 GMT, potrivit unui comunicat al autoritatii aeroportuare israeliene.

Convorbire telefonica Netanyahu-Biden privind atacul iranian

08:30, 14.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avut o convorbire telefonica cu presedintele SUA Joe Biden, in noaptea de sambata spre duminica, despre atacul fara precedent lansat de Iran impotriva Israelului, a anuntat biroul premierului israelian.


Ce parere ai despre aceasta stire?