Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul celui mai puternic ou pascal de ciocnit, descoperit de sârbii din Mokrin

Publicat:

Sarbii din localitatea Mokrin (Kikinda) detin un secret pentru a alege cel mai puternic ou pascal care va deveni 'campion' in cadrul unui concurs international de ciocnit ouale. Dincolo de faptul ca puterea oului depinde de soiul gainilor, de hrana pe care o primesc si de iarba pe care o ciugulesc, sute de oameni vin in Mokrin sa cumpere oua de la localnicii deveniti celebri prin concursul lor, pentru ca cei mai multi castigatori de aici sunt. 'Taria oului se poate (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celui mai gustos cheesecake. Se va coace uniform și nu va avea deloc crapaturi

22:30, 19.04.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata cum faci cel mai bun cheesecake, acest articol este pentru tine. Rezultatul va fi un desert bogat, cremos, pe care il poți personaliza cu toppingul preferat. Textura lui va fi perfecta, iar așa-zisul blat nu se va sparge, nu va prezenta crapaturi și se va coace uniform.…

Misterul celui mai mare meteorit cazut pe Pamant. A fost descoperit in 2016, dar a disparut intre timp și e de negasit

21:56, 02.03.2024 - Povestea meteoritului Chinguetti ramane un mister, dupa mai bine de 100 de ani. Bucata de fier de 4,5 kilograme a fost luata de pe varful unui munte de fier de 100 de metri lațime, despre care se crede ca era un meteorit uriaș, in Africa, in 1916, relateaza Science Alert.

Amestecul puternic care elimina buruienile nedorite primavara. E secretul gradinarilor și fermierilor

08:51, 25.02.2024 - Oficial, de la 1 martie ar incepe primavara, asta insemnand ca sunt multe de facut in gradina. In acest sens gradinarii pricepuți vor avea nevoie de amestecul puternic care elimina buruienile nedorite primavara.

Secretul cintecului balenelor, descoperit

00:21, 24.02.2024 - O echipa internationala de cercetatori a combinat experimente pe laringele a trei specii de balene cu modele anatomice si informatice. Concluzia: Misticetele sau „adevaratele balene” cinta datorita unui sistem unic in laringe, care functioneaza pe un principiu similar cu cel al mamiferelor terestre…

Secretul celui mai delicios sos pentru paste. Ingredientul care il face cremos

11:00, 17.02.2024 - Daca nu ai timp sa iți prepari sosul de roșii in casa, poți apela cu incredere și la cel cumparat din supermarket. Insa, probabil, ai simțit ca acesta are un gust destul de bun, dar ca ii lipsește acel ceva. Iata care este ingredientul secret care il transforma din bun in grozav.

Giulia și Vlad Huidu, dezvaluiri sincere dupa participarea la America Express. „Soția mea are tendința sa fie cicalitoare”

17:55, 13.02.2024 - Giulia și Vlad Huidu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au impreuna doi copii și o casnicie așa cum și-au dorit. Chiar daca in familia lor nu a fost intotdeauna totul lapte și miere, aceștia au reușit de fiecare data sa treaga peste probleme. Cei doi și-au deschis sufletul și…

Science Report: Albania sta pe o veritabila mina de aur ● Misterul celui mai mare tezaur descoperit vreodata in Spania a fost parțial elucidat ● Din ce motiv a devenit Terra un uriaș glob de gheața acum 700 de milioane de ani?

16:46, 09.02.2024 - Albania sta pe o veritabila mina de aur ● Misterul celui mai mare tezaur descoperit vreodata in Spania a fost parțial elucidat ● Din ce motiv a devenit Terra un uriaș glob de gheața acum 700 de milioane de ani?

Impact puternic pe o șosea din Florești: O motocicleta a fost prinsa sub una dintre mașinile cu care s-a ciocnit

21:50, 03.02.2024 - Accident cu doua mașini și o motocicleta, sambata seara, in comuna Florești din Cluj-Napoca. In urma impactului, unul dintre autovehicule a ramas suspendat deasupra motocicletei, iar conducatorul acesteia a ajuns la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?