Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul care face friptura suculentă și gustoasă, dezvăluit de chef Joseph Hadad: „Nu înecați carnea!“

Publicat:

O bucata de carne gatita in unt se topește in gura, daca ții cont de cateva sfaturi simple. a dezvaluit secretul care face friptura suculenta și gustoasa. Este vorba despre cantitatea de unt care se adauga pentru a face preparatul perfect.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat trebuie sa fiarba carnea de miel pentru ciorba. Așa iese frageda și gustoasa

13:20, 04.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, iar printre cele mai iubite preparate se numara chiar ciorba. Se potrivește perfect cu aceasta sarbatoare, insa nu orice gospodina știe sa o gateasca exact ca la carte. Cat trebuie sa fiarba, de fapt, bucațile de carne, astfel incat sa fie fragede.…

Rețeta din Imperiul Roman: Friptura de miel sau de ied cu lapte și miere

10:05, 02.05.2024 - O rețeta de friptura de miel sau de ied, care poate fi incercata cu ocazia sarbatorilor pascale, a ajuns la noi tocmai din antichitate. Aceasta provine din „Apicius”, o carte de bucate romana despre care se crede ca a fost compilata in secolul I d.Hr, potrivit British Museum. Rețeta este una dintre…

Secretul longevitații lui Ion Iliescu, dezvaluit de un nutriționist. Ce mananca fostul președinte la 94 de ani

17:05, 01.05.2024 - Ion Iliescu, fostul președinte al Romaniei, urmeaza o dieta stricta, iar acesta ar fi secretul longevitații sale. Fostul lider al țarii a ajuns la varsta de 94 de ani. Un nutriționist a dezvaluit care este regimul pe care acesta il urmeaza cu strictețe.

Ingredientul secret pentru o friptura de miel frageda și gustoasa/Se gasește in mai toate bucatariile

11:25, 30.04.2024 - Paștele se apropie tot mai mult, iar pregatirile au inceput deja, pentru mulți dintre romani, cel puțin la nivel de aprovizionare pentru masa de Sarbatori. De la sarmale, la cozonaci și pasca, mai toata lumea vrea sa aiba pe masa de Paște preparate gustoase și cat mai variate. Multe gospodine se gandesc…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Painea care poate inlocui carnea se va produce la Galați: e hranitoare ca o friptura

00:36, 31.03.2024 - Painea care poate inlocui carnea costa 7-8 lei, a fost inventata de romani si satura rapid. Invenția va ajunge curand și pe mesele pofticioșilor, conform Antena 3. Chiar daca arata, miroase și are gustul obișnuit, super-painea este mai sațioasa, ca și cum ai manca in același timp o friptura. Ceea…

Cum faci cele mai bune pulpe de rața ca sa ți se topeasca in gura. Secretul simplu cu care nu dai greș niciodata

18:06, 23.03.2024 - Carnea de rața este, in general, mai tare, astfel ca are nevoie sa fie preparata cu mai multa atenție, pentru a ieși moale și savuroasa. Dar sa nu exageram, nu e nevoie sa ai o diploma de chef ca sa poți gati rața.

Cea mai citita carte a momentului despre nutriție! Secretul in materie de slabit a fost dezvaluit

22:30, 13.03.2024 - In lumea in continua schimbare a nutriției și a sanatații, o figura marcanta a lumii științifice aduce lumina asupra misterelor slabirii și a menținerii unei vieți sanatoase. Essie Inchauspe, biochimista de prestigiu și experta in nutriție, a captat atenția publicului cu una dintre cele mai așteptate…


Ce parere ai despre aceasta stire?