Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretele gheişelor au fost DEZVĂLUITE. Cum să îţi faci iubitul OBSEDAT de tine

Publicat:

Toata lumea a auzit, cu siguranța despre gheișele care reușeau sa faca barbații sa iși piarda mintea sub vraja trupului lor. Iata cateva secrete ale gheișelor, lucruri pe care nu le știai și care te vor face sa iți trimiți iubitul in al noulea cer, scrie realitatea.net.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Secretele unui gratar perfect, dezvaluite de bucatari. Cum sa surprinzi pe toata lumea de 1 Mai

14:15, 30.04.2024 - Ziua de 1 Mai reprezinta o ocazie foarte buna de ieșit la gratar, in aer liber, pentru foarte mulți romani. De multe ori, masa se poate transforma intr-o nereușita, daca nu ținem cont de anumite detalii.

Pateu de casa din ficat de curcan. Secretele rețetei dezvaluite de un medic pasionat al bucatariei

09:10, 12.04.2024 - Un medic pasionat de bucatarie dezvaluie pentru „Adevarul” rețeta de pateu de casa din ficat de curcan. Despre acest preparat spune ca este unul foarte cautat mai ales la evenimente, pentru aperitive.

Muștarul de Tecuci: Secretele rețetei succesului unui brand romanesc dupa care strainii se „bat” sa-l consume

11:00, 05.04.2024 - Muștarul de Tecuci, un simbol al tradiției culinare romanești, a depașit granițele naționale, devenind un brand apreciat și in țari cu o indelungata tradiție culinara precum Franța, Italia și Elveția. In inima județului Galați, in micuța fabrica din Tecuci, se produc lunar peste 100 de tone de acest…

O bunica de 80 de ani care nu are riduri aproape deloc și-a dezvaluit secretele: „Nu e doar crema antirid, e ce mananc”

11:25, 17.03.2024 - O bunica in varsta de 80 de ani a devenit virala pe rețelele sociale pentru ca are un ten aproape perfect, cu chipul definit și aproape fara riduri. Nepoata ei a dezvaluit secretul: are o rutina lunga de ingrijire a pielii, ia suplimente in fiecare zi și mananca multe alimente fermentate, relateaza…

Xtra Night Show. Flavius Nedelea a platit 100.000 de euro pentru a fi eliberat pe cauțiune. Fostul iubitul al Anamariei Prodan, detalii incendiare / VIDEO

23:55, 13.03.2024 - Suma impresionanta pe care a platit-o Flavius Nedelea pentru a fi eliberat pe cauțiune. Fostul iubit al Anamariei Prodan nu s-a uitat deloc la bani atunci cand a venit vorba de libertatea lui. Ce a marturisit afaceristul, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Ilona Brezoianu, pregatita sa se marite cu iubitul ei? Ce zice despre barbatul care a cucerit-o. Florin Ristei: „Ii cant la nunta”

15:50, 01.03.2024 - Ilona Brezoianu este indragostita pana peste cap de iubitul ei. Actrița a vorbit in podcastul „La Țocii” despre relația sa. Florin Ristei a confirmat ca iubitul partenerei sale de la Te cunosc de undeva! este un baiat senzațional și a spus ca le va canta la nunta.

Afacerea de succes a lui Carmen Bruma! Vinde cu succes propriile secrete de frumusețe. La 46 de ani se menține in forma maxima!

13:56, 23.02.2024 - Carmen Bruma se intoarce pe micile ecrane incepand cu acest weekend. MediCOOL (Antena 1), este emisiunea sa și a doctorului Mihail Pautov. Vedeta de televiziune aproape neschimbata in ultimii 20 de ani, grație sportului, disciplinei sale și regulilor sub care iși conduce viața, experiența sa de a avea…

Caz șocant in Grecia! O romanca de 30 de ani, care a pierdut o sarcina, a fost impuscata in cap de iubitul ei

21:30, 18.02.2024 - Un caz teribil a avut loc, de curand, in Creta, Grecia! O romanca de 30 de ani, care a pierdut o sarcina, a fost impuscata in cap de iubitul ei. Iata de la ce a plecat conflictul intre cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?