Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretarul de stat Tillerson anunță că Statele Unite au ''canale de comunicare'' cu Phenianul

Publicat:

Secretarul de stat american, , a declarat sâmbata la Beijing ca Washingtonul are ''canale de comunicare'' cu Phenianul și ca încearca sa afle daca regimul lui Kim Jong-Un dorește sa înceapa discuții despre programul sau nuclear, relateaza AFP citata de Agerpres.

''Punem întrebari. Avem linii de comunicare cu Phenianul, nu suntem (...) într-o bezna totala. Avem doua sau trei canale de comunicare deschise cu Phenianul'', a dat asigurari Tillerson în fața presei.

''Putem sa vorbim cu ei, vorbim…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antony Blinken: „China nu furnizeaza direct Rusiei arme, rachete si munitii. Iranul o face. Coreea de Nord o face”

18:45, 29.04.2024 - Secretarul american de stat Antony Blinken a declarat luni ca, desi China nu furnizeaza Rusiei arme si munitii, ofera in schimb industriei militare ruse "un sprijin incalculabil" prin vanzarea unor produse de micro-electronica, masini-unelte si optica, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres."Este…

China „va incerca sa influențeze alegerile din SUA”. Blinken: „Avem dovezi”

10:00, 27.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat ca SUA au constatat existenta unor dovezi ale incercarilor chineze de a „influenta si, probabil, interfera” cu viitoarele alegeri din Statele Unite, in ciuda angajamentului anterior al liderului Xi Jinping de a nu face acest lucru, relateaza CNN.

Blinken a criticat China chiar dupa ce s-a intalnit cu Xi Jinping: „Invazia ar fi mai dificila pentru Rusia fara sprijinul chinez”

16:00, 26.04.2024 - Antony Blinken a criticat sprijinul pe care China il ofera Rusiei in razboiul acesteia impotriva Ucrainei, imediat dupa ce a incheiat intalnirea cu dictatorul Xi Jinping și cu ministrul sau de externe, Wang Yi. Secretarul de stat al SUA a spus ca razboiul sangeros pe care regimul de la Kremlin il duce…

Ședința cu scantei intre SUA și China! Chinezii ii avertizeaza pe americani: 'Nu ar trebui sa treaca peste liniile rosii'

15:00, 26.04.2024 - Statele Unite impiedica dezvoltarea Chinei, a declarat vineri ministrul de externe Wang Yi in timpul discutiilor cu omologul sau american Antony Blinken, aflat intr-o vizita la Beijing, care are ca scop aplanarea diferendelor comerciale si politice dintre cele doua superputeri, relateaza News.ro.

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Blinken se deplaseaza saptamana viitoare in China

10:16, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China, transmite duminica dpa, potrivit Agerpers.

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a ajuns sa le vorbeasca studenților chinezi despre canabis

17:10, 15.04.2024 -  In cadrul unei conferințe ținute la o universitate din China, cancelarul Germaniei a argumentat necesitatea noului regulament care urmarește reducerea consumului de canabis in loc sa-l amplifice.Scholz a explicat ca principala strategie este eliminarea consumului din zona gri și ilegala. Raspunzand…

Janet Yellen: Washingtonul „nu va accepta o invazie de produse chinezești vandute in pierdere in Statele Unite și pe piața mondiala”

16:00, 09.04.2024 - Luni, cand inca se mai afla in vizita in China, Janet Yellen, Secretarul de Stat american al Trezoreriei, a facut declarația din titlu la o intalnire cu presa, invocand exemplul de acum zece ani al oțelului, cand afluxul chinez „a decimat industrii in intreaga lume, inclusiv in Statele Unite”. „Am spus…


Ce parere ai despre aceasta stire?