Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretarul de Stat pentru Comunităţile Locale, Gheorghe Emacu, s-a întâlnit cu o delegaţie din Vietn

Publicat:

Secretarul de Stat pentru , , a primit astazi, 13 septembrie a.c., la sediul si Internelor, o delegatie condusa de NGUYEN, ministru adjunct in cadrul Ministerului Resurselor Naturale si Mediului din .

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blinken a criticat China chiar dupa ce s-a intalnit cu Xi Jinping: „Invazia ar fi mai dificila pentru Rusia fara sprijinul chinez”

16:00, 26.04.2024 - Antony Blinken a criticat sprijinul pe care China il ofera Rusiei in razboiul acesteia impotriva Ucrainei, imediat dupa ce a incheiat intalnirea cu dictatorul Xi Jinping și cu ministrul sau de externe, Wang Yi. Secretarul de stat al SUA a spus ca razboiul sangeros pe care regimul de la Kremlin il duce…

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Declaratii de avere Constanta: Ce avere are Roxana Nadolu, secretarul general al comunei Costinesti. Sotul sau e functionar public la Primaria Mangalia (DOCUMENTE)

17:05, 17.04.2024 - Potrivit declaratiei de avere, completata in anmulo 2023 si aferenta anului 2022, Roxana Nadolu detine un teren intravilan de 600 mp situat in Costinesti si o casa, situata in localitatea Schitu. In garaj, secretarul general al comunei Costinesti are doua automobile. Cotidianul ZIUA de Constanta prezinta…

SG-ul PNL iși avertizeaza colegii: 'In vremuri grele apar șacalii / Cu ei ne vom bate in aceste alegeri'

20:20, 12.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat, vineri, la Sibiu, ca liberalii trebuie sa le explice oamenilor ”ce a insemnat responsabilitatea PNL” in contextul ”crizelor suprapuse”. El a adaugat ca, in vremuri grele, ”apar sacalii, care asteapta o oportunitate sa atace”. ”Acestia sunt oportunistii…

Bode: Clotilde Armand a fost o piaza rea pentru Sectorul 1, iar Nicusor Dan este total deconectat de la problemele reale ale urbei

20:45, 08.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat luni ca actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost "o piaza rea" pentru acest sector, el sustinand si ca edilul Capitalei, Nicusor Dan, este "total deconectat de la problemele reale ale urbei".

Șeful ONU avertizeaza ca masurile luate pentru trimiterea de ajutoare umanitare in Fașia Gaza sunt insuficiente

07:45, 06.04.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat vineri ca „masurile dispersate nu sunt suficiente pentru a imbunatati ajutorul umanitar pentru Gaza”, dupa promisiunile israeliene de autorizare „temporara” a livrarii de ajutoare prin noi puncte de trecere.

NATO trebuie sa asigure asistența militara „previzibila si pe termen lung pentru Ucraina”, spune șeful alianței

14:25, 03.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a vorbit despre nevoia ca alianța sa asigure asistenta „previzibila” pe termen lung Kievului, miercuri, la Bruxelles, inainte de o reuniune a ministrilor de externe din țarile membre, relateaza AFP și Reuters, citate de Agerpres.„Trebuie sa asiguram asistenta…

Romania in Air Schengen și Schengen maritim. Ce se schimba de duminica la controalele in aeroporturi

14:25, 28.03.2024 - Romania intra in spatiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime incepand de duminica, 31 martie. Secretarul de stat in Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce inseamna acest lucru pentru calatori, dar și pentru autoritați și ce masuri noi vor fi aplicate.


Ce parere ai despre aceasta stire?