Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se pregăteşte cel mai mare MARŞ împotriva IMIGRANŢILOR şi a lui SOROS

Publicat:

din Italia pregateste cel mai mare mars care se va indrepta spre Roma ca punct final. este impotriva deci si impotriva acestei actiuni. Declaratia sa de astazi a fost seaca: „Marsul spre Roma nu se va repeta”. () a declarat ca „partidul este unul patriotic, nu fascist” asa cum se tot repeta, iar actiunile lor sunt numai pentru binele cetatenilor si siguranta femeilor.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Franța se pregatește pentru un razboi naval „impotriva cuiva care vrea sa ne distruga”

20:45, 11.04.2024 - Intr-un interviu acordat publicatiei Politico, contraamiralul Jacques Mallard, comandantul grupului de lupta al portavioanelor franceze, a declarat ca forțele navale franceze iși schimba antrenamentul, pregatindu-se de razboi.

Ciolacu pregatește o vizita in Qatar: 'Asta e salvarea Romaniei, așa s-au stabilizat și Spania, Italia, Portugalia' (video)

22:20, 08.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni seara, la Antena 3, ca va face o vizita oficiala in Qatar pentru a cauta bani de investiții in proiecte majore de infrastructura, printre care ruta Comarnic-Brașov.

Ionuț Nedelcearu ar putea fi antrenat de un campion mondial cu Italia in 2006. Palermo pregatește mutarea spectaculoasa

13:20, 02.04.2024 - Palermo, club la care evolueaza Ionuț Nedelcearu (27 de ani), ar putea schimba antrenorul in urmatoarele ore. Dupa infrangerea cu Pisa, din deplasare, scor final 4-2, clubul sicilian ia in calcul demiterea tehnicianului Eugenio Corini pentru a nu periclita șansele de a juca in play-off-ul de promovare.…

Orașul Dubrovnik, considerat perla coastei croate, pregatește noi masuri impotriva turiștilor straini

15:25, 14.03.2024 - Autoritațile din orașul istoric croat Dubrovnik, una dintre cele mai populare destinații turistice ale țarii, vor sa ii atraga inapoi pe localnicii alungați de creșterea vertiginoasa a costului traiului din cauza turismului de masa, relateaza Reuters.

Asociația Pro Vita Iași pregatește ”Marșul pentru viața”! Buna Dimineața la Radio Iași

09:55, 12.03.2024 - Asociația Pro Vita Iași pregatește ”Marșul pentru viața”, sambata, 30 martie 2024. Otilia Palade, director executiv Pro Vita Iași și preotul Radu Brinza – coordonatorul Departamentului Pro Vita, in direct la matinatul de la Radio Romania Iași: http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2024/03/12-mar-pro-vita-iasi-1.mp3…

Bebeluș din Moldova, mort la naștere, in Italia! Mama fetiței face acuzații grave impotriva medicilor

15:01, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc intr-un spital din Italia, unde o tanara mama moldoveanca a pierdut și-a pierdut copilul la naștere. Acuzații grave sunt indreptate catre personalul medical, in urma unui adevarat calvar trait de mama copilului.

Ciolacu: Nu am putut pleca din Roma fara o scurta oprire…

00:05, 16.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vizitat expoziția „Dacia. L’ultima frontiera della romanita”, deschisa la Muzeul Național Roman din capitala Italiei. „Nu am putut pleca din Roma fara o scurta oprire la expoziția „Dacia. L’ultima frontiera della romanita” deschisa la Muzeul Național Roman…

Romania pierde in primul meci la Campionatul Mondial de Polo impotriva Ungariei, deținatoarea titlului mondial

20:50, 05.02.2024 - Nationala de polo a Romaniei a fost invinsa luni, la Doha, de Ungaria, scor 15-8, in primul meci din grupa D a Campionatului Mondial. Ungaria este detinatoarea trofeului.Scorul pe reprize a fost 5-2, 5-2, 2-3, 3-1, potrivit news.ro. In primul meci al grupei D, tot luni, Italia – Kazakhstan,…


Ce parere ai despre aceasta stire?