Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se modernizează drumul dintre Tureni și Centura Vâlcele-Apahida. Investiție de 39 mil. euro, bani europeni

Publicat:

Cu o valoare estimata de peste 191.000.000 de lei, proiectul de investiție a fost propus de CJ Cluj și aprobat de Consiliul pentru al Regiunii de NV ca proiect de importanța strategica majora, eligibil a fi depus pentru finanțarea europeana in cadrul Programului Operațional Regional POR 2021 – 2027.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Investiție majora in agricultura: Un miliardar și fost premier al Cehiei, preia o companie din Cluj

10:50, 11.05.2024 - Comisia Europeana a aprobat tranzacția dintre Agrofert, companie ceha deținuta de fostul premier Andrej Babis, și traderul de cereale East Grain din județul Cluj, conform unui comunicat oficial al Comisiei.

Transformarea gunoaielor in energie devine realitate la Cluj. Investiție de 60 mil. lei

12:50, 08.05.2024 - Un pas important in rezolvarea definitiva a gestionarii deșeurilor. A fost semnat contractul de achiziție a primei instalații de tratare, prin dezintegrare moleculara, a deșeurilor municipale de pe teritoriul județului Cluj.

„Drumul morții“ din județul Galați va fi extins la patru benzi. Investiția va salva vieți

16:15, 07.05.2024 - Se pregatește o ampla investitie de modernizare a infrastructurii rutiere din judetul Galati. DN25, cel mai aglomerat drum din judet, va fi extins la patru benzi. Investiție este de peste 300 de milioane de euro.

Porțile de intrare in județul Salaj au fost reabilitate

12:05, 19.04.2024 - Consiliul Județean Salaj a finalizat lucrarile de intreținere ale celor șapte porți de intrare in județ pe care le are in proprietate. Este vorba despre porțile aflate pe doua drumuri județene și un sector de drum național, tronsoane aflate la limita cu județul Maramureș, pe drumul național 1 F, limita…

Daniel Buda și-a depus candidatura pentru un nou mandat in Parlamentul European

08:05, 11.04.2024 - Președintele PNL Cluj și actual europarlamentar, Daniel Buda și-a depus recent candidatura pentru un nou mandat in Parlamentul European. Buda susține ca va reprezenta interesele Romaniei la nivel european și va lupta ca fermierii romani sa beneficieze de condiții echitabile și de subvenții egale cu…

Progres bun pe drumul expres dintre A3 și DN1! „O armata” de utilaje, mobilizate pe șantier - FOTO/ VIDEO

15:31, 03.04.2024 - Sute de muncitori și utilaje, mobilizate pe șantierul viitorului drumul expres dintre DN1 și A3. Constructorii au profitat de vremea buna din ultimele zile și „au turat motoarele” pe DEx 4 din Tureni.

Contestația pentru noul drum de legatura Timișoara – A1 a fost admisa la CNSC

11:55, 02.04.2024 - Demararea lucrarilor la noul drum de legatura Timișoara – A1, de la bifurcația spre Sanandrei mai așteapta. Contestația depusa de cei de la ARL Cluj a fost admisa de CNSC.  In consecința, ofertele vor trebui reevaluate de Direcția de și Poduri Timișoara. Drumul respectiv a fost inceput de italienii…

Investiție majora pentru școlile speciale din Cluj. Vor fi cumparate sute de echipamente ultramoderne, din bani europeni

14:00, 21.02.2024 - Consiliul Județean Cluj a semnat contractul avand ca obiect furnizarea de echipamente de telecomunicații și diverse tipuri de echipamente computerizate pentru instituțiile școlare speciale clujene.


Ce parere ai despre aceasta stire?