Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se „împart” vicecampionii de la LPS Banatul. Patru juniori timişoreni merg la CFR Cluj

Publicat:

Juniorii B de la LPS Banatul au impresionat in sezonul trecut, in care au pierdut finala nationala contra Viitorului, echipa in fata careia s-a revansat insa in ultimul act al . Pustii U17 timisoreni au atras inevitabil si interesul unor grupari puternice iar nu mai putin de patru dintre ei vor ajunge in aceasta […] impartvicecampionii de la LPS Banatul. Patru juniori timisoreni merg la CFR Cluj a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ovidiu Sabau, dezamagit dupa ce „U” Cluj a fost invinsa de Oțelul Galați: „Situația este delicata”

09:10, 22.04.2024 - Ovidiu Sabau nu este mulțumit de prestația echipei din ultima perioada, avand in vedere ca a pierdut calificarea in finala Cupei Romaniei și a pierdut al doilea meci consecutiv in Superliga.

Adrian Mutu, reacție dupa desparțirea de CFR Cluj - Jucatorul pe care nu mai vrea sa-l vada

20:25, 09.04.2024 - Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj dupa umilința suferita in fața echipei Corvinul Hunedoara (0-4 in sferturile Cupei Romaniei), iar antrenorul a dezvaluit ca nu mai vrea sa-și vada un fost elev din Gruia.

Surpriza la CFR Cluj - Cine il inlocuiește pe Adrian Mutu dupa eliminarea rușinoasa din Cupa Romaniei

16:25, 03.04.2024 - CFR Cluj a suferit o eliminare rușinoasa din sferturile Cupei Romaniei, fiind invinsa de Corvinul Hunedoara cu scorul de 4-0, iar Adrian Mutu și-a anunțat demisia miercuri demisia, la mai puțin de 24 de ore de la fluierul final.

Val de ironii la adresa CFR-ului dupa eliminarea din Cupa Romaniei. „Franarii” cer demisia lui Adrian Mutu.

10:05, 03.04.2024 - CFR Cluj a primit o lecție de fotbal marți seara dupa ce a fost eliminata de Corvinul Hunedoara in sferturile Cupei Romaniei. Pe grupurile de Facebook au inceput sa apara mesaje ironice la adresa echipei din Gruia.

Corvinul Hunedoara a umilit-o pe CFR Cluj, scor 4-0. Mircea Lucescu a gasit principalul vinovat: „A compromis și rezultatul și valoarea antrenorului”

09:30, 03.04.2024 - Mircea Lucescu (78 ani) a fost invitat special la duelul de la Hunedoara, fiind cel care a dat lovitura de start. Corvinul Hunedoara a umilit-o pe CFR Cluj, scor 4-0, și s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei. Dupa acest rezultat dezastruos Mircea Lucescu l-a „taxat” pe Panagiotis Tachtsidis…

Materiale pirotehnice ascunse intr-o groapa pe stadion, inaintea partidei Corvinul-CFR Cluj

21:25, 02.04.2024 - Mai mulți suporteri au sapat o groapa pe stadionul care va gazdui marți partida Corvinul Hunedoara-CFR Cluj din sferturile de finala ale Cupei Romaniei și au ascuns in ea materiale pirotehnice.

Cupa Romaniei: Corvinul vs CFR Cluj - Nu mai este loc de surprize

10:35, 02.04.2024 - Corvinul - CFR Cluj, meci contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei, este programat, marti, 2 aprilie, de la ora 19:30, pe Stadionul Michael Klein din Hunedoara, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1 si Prima Sport 1.

A jucat in NBA și a fost desemnat MVP-ul finalei Cupei Romaniei: „Lasam victoriile in urma, ne focusam pe viitor”

18:06, 19.02.2024 - Jarell Eddie, 32 de ani, a fost desemnat MVP-ul finalei Cupei Romaniei, caștigate duminica noaptea de de U-BT Cluj in fața celor de la Rapid București. Americanul care a bifat, printre altele, prezențe pentru Wizards, Suns, Celtics și Bulls a marturisit ce așteptari are de la ceea ce ar putea fi un…


Ce parere ai despre aceasta stire?