Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Școală nouă în Florești. Va fi inaugurată în septembrie

Publicat:

Floreștenii însa au șansa de a vedea noua instituție înainte de începerea anului școlar, saptamâna viitoare, când va avea loc Ziua Porților Deschise.

Cladirea de pe strada are o capacitata de 900 de elevi. Cladirea, care are, pe lânga sali de clasa, laboratoare, sala festiva și terenuri de sport, poate fi vizitata în 6 și 7 septembrie, între orele 10-16, cu ocazia Zilelor cu Porțile Deschise.

&"S-a avut în vedere realizarea unei instituții de invațamânt liceal cu regim de înalțime P+2E. Școala…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nesimțire la cote maxime! Proprietarul unui teren neingradit in Florești amenința oamenii: „Teren privat - caini periculoși/Confirm are 7-8 ciobanești”

11:40, 25.04.2024 - Noaptea minții! Proprietarul unui teren neingradit din Florești ii sperie pe oamenii care locuiesc in zona cu cainii periculoși ca sa nu se mai plimbe pe terenul sau privat. Acesta nu a ezitat sa instaleze și o pancarta demna de filmele horror. Floreștenii care s-au plimbat in zona terenului de sub…

Ateliere de olarit, flashmob cu Ansamblul Banatul și alte surprize, la Școala de Arte din Timișoara

13:21, 08.04.2024 - Reprezentanții Școlii de Arte din Timișoara pregatesc momente speciale pentru Ziua Porților Deschise. Comunitatea este invitata sa asiste la manifestari și chiar sa se implice activ, in acest sens fiind pregatit un atelier de olarit.

Școala din Drașov va fi reabilitata energetic: Proiectul de peste 2 milioane, lansat pe SEAP

18:00, 01.04.2024 - Școala din Drașov va fi reabilitata energetic: Proiectul de peste 2 milioane, lansat pe SEAP Școala din Drașov va fi reabilitata energetic: Proiectul de peste 2 milioane, lansat pe SEAP Cei 107  elevi care invața la școala din Drașov urmeaza sa beneficieze de condiții superioare. Cladirea urmeaza sa…

O noua școala speciala, cu gradina senzoriala, in Timișoara. Se face cu bani europeni

16:00, 01.04.2024 - Centrul Școlar pentru Educație Incluziva „Dumitru Ciumageanu”, una dintre școlile speciale aflate in administrarea Consiliului Județean Timiș, va avea un sediu nou. Cladirea va fi construita la Giroc, pe un teren al administrației județene, cu fonduri europene.

Ziua Porților Deschise la cea mai moderna școala speciala din țara, aflata la Cluj

14:16, 01.03.2024 - La noul sediu al Centrului Școlar pentru Educație Incluziva Cluj-Napoca, inaugurat in urma cu o zi de Consiliul Județean Cluj, s-a desfașurat, vineri, 1 martie 2024, Ziua Porților Deschise, un eveniment dedicat elevilor școlii și parinților acestora.

Cea mai moderna școala speciala din Romania a fost inaugurata de Consiliul Județean Cluj. Are 32 de sali de clasa, laboratoare și cabinete de terapie.

14:45, 29.02.2024 - Cea mai moderna școala speciala din Romania a fost inaugurata joi, 29 februarie, la Cluj-Napoca. Centrul Școlar pentru Educație Incluziva beneficiaza de dotari unice la nivel național, prinrt-o investiție de 32 milioane de lei.

GALERIE FOTO: Gradinița din Bolotești a fost inaugurata dupa modernizare

00:06, 27.02.2024 - Autoritațile locale din Bolotești au inaugurat ieri Gradinița din Bolotești, care a fost reabilitata și modernizata. Practic, preșcolarii din Bolotești au pașit, luni dimineața, intr-o gradinița modernizata, in care au fost create cele mai bune condiții pentru ei. Cladirea veche din precedentul an școlar…

Ultimatum pentru florestenii care si-au lasat gunoiul de la EasyBox in drum: "Ori vii sa faci curat, ori iti dau datele la Politia Locala"

09:55, 16.02.2024 - Spiritul civic prinde radacini puternice in Floresti. Recent, un personaj local certat cu bunul simt a primit un ultimatum pentru a se prezenta la EasyBox-ul de pe Cetatii unde si-a lasat gunoiul in drum. 


Ce parere ai despre aceasta stire?