Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Science Dispute: Unii savanți spun că știu de unde provine apa de pe Pământ, dar alții nu-i cred că au soluționat misterul

Publicat:

Apa acopera peste 70% din suprafața Pamântului, dar de unde și când a venit acest lichid datator de viața este de mult timp un mister. Unele cercetari presupun ca planeta a dobândit apa acum mai mult de patru miliarde de ani, când un corp cosmic de dimensiunea lui Marte s-a ciocnit cu Pamântul, formând Luna.
În primele milioane de ani de existența, sistemul solar a fost împarțit într-o zona interioara &"uscata&" și una exterioara &"umeda&", dincolo de centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter. În regiunea exterioara erau asteroizi…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O inregistrare video extraordinara prezinta detalii impresionante ale suprafeței Soarelui. Datele sunt obținute de sonda Solar Orbiter a Agenției Spațiale Europene

09:55, 04.05.2024 - Peisajul ca dintr-o alta lume al Soarelui, inclusiv muschi coronali, ploaie solara si spirale de gaz inalte de 10.000 de kilometri, este dezvaluit in imagini filmate de sonda spatiala Solar Orbiter, informeaza News.ro.Observatiile, transmise de sonda Agentiei Spatiale Europene (ESA), dezvaluie structuri…

(VIDEO) Biden: „Ordinea trebuie sa prevaleze”, dupa ce tabara de protest UCLA a fost eliberata

08:55, 03.05.2024 - Președintele american Joe Biden a cerut protestatarilor pro-palestinieni din campusurile universitare sa respecte statul de drept.„Suntem o societate civila și ordinea trebuie sa prevaleze”, a spus Biden de la Casa Alba, in primele sale observații directe despre un val de tulburari studențești. Poliția…

Cosmonautul roman Dumitru Prunariu va fi invitatul evenimentului ”De pe Pamant spre Luna ...

11:05, 28.03.2024 - Prezent la Suceava in urma unei invitații, singurul cosmonaut roman, Dumitru  Dorin Prunariu, va fi vineri prezent in cadrul unui eveniment intitulat "De pe Pamant spre Luna și Marte" la Universitatea "Ștefan cel Mare" din municipiu.Intalnirea cu pasionații de știința ...

Zodiile carora le place sa fie in centrul atenției. Ar da orice pentru celebritate

14:45, 20.03.2024 -  1. LeuLeul este, fara indoiala, liderul pachetului cand vine vorba de dorința de a fi in centrul atenției. Guvernat de Soare, acest semn zodiacal emana caldura, generozitate și carisma. Leii adora sa fie admirați și apreciați, iar scena pare sa fie locul lor natural. Nu este neobișnuit sa-i gasești…

Nava spațiala a lui Elon Musk a picat și al treilea test

23:50, 15.03.2024 - Nava spațiala „ Starship ”, construita de compania SpaceX a lui Elon Musk , a ratat și al treilea test. Ea a fost distrusa la reintrarea in atmosfera. „Starship” a avut nevoie de trei incercari pentru a ajunge in spațiu. Numai ca la ultimul test nu a mai putut sa și revina intreaga. In timp ce decolarea…

Japonia va lansa primul satelit din lemn din lume, de marimea unei cani de cafea, pentru a combate poluarea in spațiu

16:15, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume: un satelit minuscul care este facut din lemn, scrie duminica, 18 februarie, News.ro citand The Guardian.Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala…

Japonezii lanseaza pe orbita un ciudat satelit din lemn de magnolie

15:25, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume – un satelit minuscul care este facut din lemn, relateaza The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala Internationala (ISS), s-a dovedit…

Un sistem important de curenți din Oceanul Atlantic ar putea disparea. Ce consecințe climatice poate aduce fenomenul

18:10, 10.02.2024 - Un sistem crucial de curenți oceanici ar putea fi pe cale sa dispara, potrivit unui nou raport, cu implicații alarmante asupra creșterii nivelului marii și a vremii la nivel global, ceea ce ar duce la scaderea dramatica a temperaturilor in unele regiuni și la creșterea acestora in altele, scrie CNN.Folosind…


Ce parere ai despre aceasta stire?