Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schimbare de ultim moment. Jocurile Olimpice se vor desfăşura fără spectatori. Tokyo intră în stare de urgenţă

Publicat:

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au decis ca evenimentul sa se desfasoare fara spectatori. incep pe data de 23 iulie si se termina pe 8 august. Tokyo se va afla sub stare de urgenta in perioada in care vor fi organizate , a declarat joi ministrul japonez desemnat cu organizare evenimentului, .

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marin Robu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

10:26, 21.04.2024 - Halterofilul Marin Robu reușește calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. El a obținut acest drept dupa ce a evoluat la Cupa Mondiala din Thailanda, fiind la moment pe locul 8 in clasamentul mondial al categoriei de greutate 89 kg. Marin Robu a concurat și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde…

Stare de urgenta, declarata pentru a doua oara, din cauza unei crize energetice

17:21, 20.04.2024 - Presedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a declarat vineri o a doua stare de urgenta, din cauza crizei energetice care a dus deja la rationalizarea consumului in tara sud-americana, transmite Reuters.

Familia Mirelei, tanara ucisa și tranșata de un afacerist turc, cerere de ultim moment depusa la Parchet

14:25, 16.04.2024 - Familia Mirelei, tanara ucisa și tranșata de un afacerist turc, cere ca barbatul sa fie judecat pentru violența in familie și nu doar pentru omor, ceea ce i-ar aduce un spor de pedeapsa, echivalentul omorului calificat care e pedepsit cu maxim 25 de ani.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Oeiras » Probleme de ultim moment + Mesajul jucatoarei

23:15, 11.04.2024 - Simona Halep (32 de ani, 1144 WTA) s-a retras de la turneul WTA 125 de la Oeiras (Portugalia). UPDATE 23:00 » Explicațiile Simonei Halep Simona Halep a publicat pe Instagram un mesaj in care anunța de ce nu mai participa la turneul din Portugalia. „Schimbare de planuri. Corpul meu imi spune ca are nevoie…

Rusia declara stare de urgența federala

08:10, 08.04.2024 - Inundațiile din regiunea Orenburg, cauzate de creșterea nivelului apei in riul Ural, sint o urgența federala, susține Guvernul rus, citat de presa de stat. Peste 4.000 de persoane, inclusiv 885 de copii, au fost evacuate, iar alte doua mii de case au fost inundate, ajungind la un total de șase mii,…

Oana Radu, decizie de ultim moment! Artista s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei: „Imi fac curaj” / VIDEO

12:20, 21.03.2024 - Oana Radu a luat o decizie de ultim moment. Cantareața s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei, astfel ca și-a anunțat fanii despre ce este vorba. Iata postarea facuta de Oana Radu, in urma cu puțin timp!

Totul despre play-off: programul, clasamentul dupa injumatațire + cine și unde se califica in Europa » Edi Iordanescu vrea o schimbare urgenta pentru Euro!

22:50, 08.03.2024 - Am aflat și ultimele doua formații calificate in play-off-ul Superligii dupa marea batalie din ultima runda a sezonului regulat. Farul și Sepsi se alatura celor 4 echipe care scapasera de emoții: FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova. E clar: vom avea in play-off exact cele 6 formații care…

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!


Ce parere ai despre aceasta stire?