Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schi: Preşedintele Federaţiei internaţionale, Gian-Franco Kasper, anunţă că va părăsi şefia forului sportiv

Publicat:

Elvetianul Gian-Franco Kasper (75 ani) a anuntat ca va parasi in 2020 presedintia Federatiei internationale de schi (FIS), scrie AFP.

Secretar general al FIS din 1979 iar apoi presedinte, Kasper, reales in aceasta functie in 2018, a informat sambata, in timpul reuniunii Comitetului executiv, ca va renunta la mandatul sau la viitorul Congres al Federatiei care va avea loc in mai 2020 la Pattaya (Thailanda).

Conform sursei, el a tinut sa faca anuntul din vreme pentru a permite membrilor conducerii FIS sa pregateasca cat mai bine momentul alegerii succesorului sau.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Victor Ponta, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO: „Cand și-a dorit un job, intotdeauna i-a ieșit”

09:50, 04.04.2024 - Victor Ponta a fost invitatul lui Marius Tuca, unde a comentat candidatura lui Klaus Iohannis pentru funcția de secretar general al NATO. Acesta a precizat ca, potrivit ultimelor informații din spațiul internațional, Statele Unite și-au exprimat susținerea fața de Mark Rutte in fruntea organizației.…

Prorusul Igor Dodon a revenit la șefia Partidului Socialiștilor din Republica Moldova

11:10, 25.03.2024 - Prorusul Igor Dodon a fost reales președinte al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) in cadrul celui de-al XIX-lea Congres extraordinar al formațiunii care a avut loc la sfarșitul saptamanii trecute la Chișinau.

Igor Dodon, revenit la șefia PSRM: „Oamenii devin tot mai saraci și pierd increderea in stat. Guvernarea actuala trebuie schimbata”

16:21, 23.03.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, reales astazi la șefia PSRM, a ținut un discurs, la cel de-al XIX-lea Congres extraordinar al formațiunii. „E timpul pentru o atitudine mai hotarata! Oamenii devin tot mai saraci, ei pierd increderea in stat. Asta nu mai poate continua”, a declarat Dodon.

Iohannis, repus in carți pentru șefia NATO? Ce semnal da presa germana

09:00, 22.03.2024 - In țara natala, steaua presedintelui de etnie germana Klaus Iohannis si-a pierdut cam mult din fosta ei stralucire inainte de incheierea celui de-al doilea mandat. Insa cu toate ca indicele lui de popularitate, foarte mare odinioara, a scazut puternic dupa aproape 10 ani, iar majoritatea concetatenilor…

Siegfried Muresan, despre Klaus Iohannis la șefia NATO: „La momentul de fata este singurul candidat oficial intrat in cursa”

22:40, 20.03.2024 - Europarlamentarul Siegfried Muresan a declarat miercuri, la Prima News, ca in acest moment președintele Romaniei, Klaus Iohannis, este singurul candidat oficial intrat in cursa pentru functia de secretar general al NATO, relateaza News.ro. „Cred ca acest demers este unul serios, este unul credibil,…

Marele Plan al fostului secretar al Trezoreriei SUA: Cum vrea sa puna mana pe TikTok, rețeaua amenințata cu disparițisa in SUA

21:20, 14.03.2024 - Marele Plan al fostului secretar al Trezoreriei SUA: Cum vrea sa puna mana pe TikTok, rețeaua amenințata cu disparițisa in SUAFostul secretar al Trezoreriei Steven Mnuchin construieste un grup de investitori pentru a achizitiona TikTok de la ByteDance, deoarece o lege bipartizana din Congres ameninta…

Reacția presei internaționale dupa ce Iohannis a anunțat ca vrea șefia NATO: "Trebuie sa-l infrunte pe candidatul preferat de SUA!"

11:10, 13.03.2024 - Dupa ce și-a confirmat oficial candidatura la șefia NATO, președintele Klaus Iohannis și-a prezentat viziunea sa pentru viitorul alianței militare, intr-un editorial aparut in publicația Politico.

Analistul politic Cristian Pirvulescu, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO: „Iohannis și-a facut calcule. Sunt foarte bune sansele in competitia pentru functia de secretar general NATO”

19:46, 12.03.2024 - Analistul politic Cristian Pirvulescu este de parere ca sunt „foarte bune” sansele presedintelui Klaus Iohannis in competitia pentru functia de secretar general al Aliantei Nord-Atlantice.


Ce parere ai despre aceasta stire?