Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene agresive in casa "Mireasa pentru fiul meu"! A tras-o de par si a tarat-o prin camera!

Publicat:

bataie Agresivitatea unui concurent de la "Mireasa pentru fiul meu" a uimit pe toata lumea. Acesta nu se opreste doar la iubita sa, insa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: Ionut a fost surprins de camere in timp ce discuta ceva cu Denisa. Dintr-o data acesta o ia de par si incepe sa o traga dupa el pana afara. "Hai afara!" spunea acesta in timp ce o tragea de podoaba capilara. Uimirea concurentilor l-a oprit pe concurent care a spus ca facea o gluma si ca motivul ar fi ca Denisa l-a lovit cu piciorul.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: Concurenta agresata a luat totul ca pe o gluma,…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin și-au botezat fiul. Ce rochie impecabila a purtat fosta concurenta a show-ului matrimonial

14:50, 27.05.2024 - Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiul. Cei doi au ales sa faca o petrecere discreta la care au participat familia și cei mai buni prieteni ai cuplului. Printre aceștia s-au numarat și Perneș cu Sabrina.

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Concurenta de la Mireasa care intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Cum au votat mamele

10:50, 18.05.2024 - Cine este concurenta care va intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Voturile mamelor au jucat un rol foarte important aici! Cei doi au mari emoții din cauza faptului ca unul dintre ei va merge acasa.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Ștefan i-a marturisit Mariei ca a fost amant! Concurenta a aflat informații incediare: ”Nu ești deloc ceea ce pari” / VIDEO

20:36, 17.04.2024 - A inceput șirul marturirilor la Mireasa! Ștefan a luat-o prin surprindere pe Maria, cand i-a dezvaluit ca a avut o relație de iubire, dar in care a fost amant. Concurenta a aflat informații incediare despre el, pentru care i-a cerut, insa, explicații!

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Mireasa. Elena, nemulțumita de organizarea casei stabilita de Delia. Ce i-a spus concurentei: „Ți se pare ca eu sunt azi?” / VIDEO

23:25, 10.04.2024 - Elena este nemulțumita de felul in care Delia gestioneaza problemele administrative din casa Mireasa. Concurenta i-a adresat mai multe intrebari și i-a spus cat de important este rolul pe care il are, astfel ca ar trebui sa se impuna mai mult, fiindca apar numeroase dificultați in relațiile dintre ele.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce au discutat Maria și Ștefan despre Adriana, concurenta noua din casa. Concurentul ar fi avut o relație cu aceasta in trecut: „Eram...” / VIDEO

21:05, 19.03.2024 - Maria a vrut sa afle cat mai multe detalii despre trecutul lui Ștefan, așa ca l-a luat pe acesta la intrebari despre Adriana, noua concurenta din casa alaturi de care, in trecut, baiatul ar fi trait o frumoasa poveste de dragoste.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.


Ce parere ai despre aceasta stire?